Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak po prostu pytam

czy wyksztalcony mezczyzna na stanowisku kierowniczym zainteresuje sie

Polecane posty

Gość tak po prostu pytam

kobieta bez wyksztalcenia pracujaca fizycznie ?

Gość gość
zależy...ale raczej nie na stałe

Gość gość
Raczej nie chyba że masz boskie ciało lub charakter ale bardziej ciało choć to też mało prawdopodobne

Gość gość
Jeśli jest ładna to czemu nie.

Gość gość
Wykształcenie pomaga-nie jest ograniczony, To tylko pomaga.

Gość gość
Dziekuje za wasze odpowiedzi ;)

Gość gość
Jestem po studiach. Moja żona jest po zawodówce. Jest szwaczką. Ona jest śliczną i zgrabną kobietą. Moi kumple, którzy mają żony po studiach, zazdroszczą mi jej. Ja mogłem wybierać pomiędzy moimi koleżankami ze studiów nie grzeszącymi urodą a moją piękną szwaczką. Wybrałem dziewczynę po zawodówce i jestem szczęśliwy.

Gość gość
Gdyby jeszcze panowie mieli ochote sie wypowiedziec, czy wyksztalcenie i zawod u partnerki ma dla nich znaczenie, byloby milo. ;)

Gość gość
dziś A moge spytac, czy poznaliscie sie juz pracujac czy jeszcze jak byliscie w szkole ? ;)

Gość gość
Nie zawsze :) jak studia najłatwiejsze aby zaliczyć wymagań nie było.

Gość gość
szwaczka to piękne imię - cuś miedzy szewahem a wesajsem :-) to wrózy długie i erotycznie bogate pożyciu w życi :-) ja jusz ci zazdraszczam

Gość gość
Uwazam, ze dla mezczyzn ma to mega ogromne znaczenie. Nawet c***anowie bez wyksztalcenia pracujacy fizycznie twierdza i mowia, ze kobiety sa glupie, wiec logiczne, ze tylko te wyksztalcone na dobrych stanowiskach beda szanowac. Reszte kobiet przeciez wysmiewaja co wszedzie na da sie zauwazyc.

Gość gość
Nie spotkałaś swojej miłości? po prostu wiesz resztę jest nie ważne.

Gość gość
22.48 Poznaliśmy się gdy ja jeszcze studiowałem. Moja partnerka już pracowała.

Gość gość
tak ale jedynie po to by ją zaliczyć

Gość gość
Zaliczyc no a potem jest zdradzany...albo srare kawaler. He he

Gość gość
Autorko, jeżeli chodzi ci o to czy gdybym był na stanowisku kierowniczym i miał wybór pomiędzy kobietą po studiach a moją piękną szwaczką oświadczam, że wybrałym szwaczkę.

Gość gość
Wykrztalcenie nie idzie w parze z inteligencja.. To raz a dwa ze czlowiek moze być wykrztalcony a sloma mu bedzie z butow wystawac.. I hedzie chamem i gburem i malp inteligentnym czlowiekiem. Jak to sie mowi nie pomoga doktoraty , jesli czlowiek chamowaty. Wiec nie rozumiem co ma wspolnego wykrztalcenie ze zwiazkiem..

Gość gość
23.18. Masz rację. Znam takiego jednego po doktoracie z historii. Kompletny świr i fanatyk. Najgorsze jest to, że gardzi osobami z niższym wykształceniem. On takich osób nie szanuje. On swojego służbowego kibla nie umyje. Ma to robić sprzątaczka bo to jej obowiązek.

Gość gość
dziś powiedz to facetom, bo ich zachowanie i wypowiadanie przeczy temu co napisalas/es

Gość gość
o żesz ty doktorat z chistorii? a o czym ta chistoria była? najwieksze świry to informatycco- matematyccy - takie to to ma odloty raz jest astronautom a raz luisem amstrongiem i wez sie z takim dogadaj on patrzy na cie z wysoka a tobie nie chce się podnieść podbródka bo ci zarzuci ze zadzierasz nosa a on lubi szlifować diamenty i ćwiczy własną formułę na orlikach _PP taki on to może se wystrugać z brzozy własną deskorolkę .....lub drzewko bonzai wyhohohoduje na rajskiej jabłonce pod Oleckiem

Gość gość
23.32 To była historia dotycząca żołnierzy wyklętych.

Gość gość
Nie masz nawet pojęcia ilu.

Gość gość
nie wzialbym tylkoko dla tego, ze kobiety maja wymagania z kosmosu i tez mowie, ze skoro ja mam studia to ona tez moze miec, bo kobiety tak mowia, ze jak one cos osiagnely to facet tez moze, proste, kazdej tak mowie co sie nawinie, i niech s********ja bo i tak wole byc sam, nie moja strata, tego kwiatu to pol swiatu, inni sa lepsi ode mnie, tak im sie wydaje bo nie mowie im co potrafie a pierwsze wrazenie potrafi zmylic

Gość gość
Jak ktos jest wyrachowany to nie wezmie.

Gość Mgrinz
Autorko nie przejmuj się ani jego ani swoim wykształceniem...Sklamalbym gdybym powiedział że uroda się nie liczy... Coś nas na początku musi przyciągnąć...ale wykształcenie... Fakt nie przeszkadza... Ale czy ma aż takie znaczenie... Kobieta powinna być mądra a nie wykształcona... Facet musi być przede wszystkim zaradny, konsekwentny i powinien dbać o swoją Mądra kobietę.. Ale co najważniejsze.. Czy mężczyzna, czy kobieta... Wszyscy musimy być pewni siebie i wierzyć w siebie.... Uwierz w siebie...i jeszcze raz podsumowując.. Normalny zdrowy facet leje i nie uznaje słowa mezalians... Pozdrawiam