Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okradziona

Padłam ofiara kradzieży ,znam sprawcę .

Polecane posty

Gość Okradziona

Sytuacja wyglada następująco . Napisał do mnie kolega ze wylali go z pracy Że nie ma co jeść i prosi o 200zl - to wszystko z konta na fb . Głupia i naiwna przelałam .. miały być 2tygodnie doczekałam ponad miesiąc i jak zapytałam co z hajsem to ani widu ani słychu . Usunął mnie z konta ze znajomych ,poblokowal . Już nie tyle co te pieniądze jest mi przykro ze tak mnie potraktował bliska osoba - zwykły złodziej ale kit z tym . Nienawidzę kradzieży wiem ze poniżej 500zl jest mała szkodliwość czynu wiec zgłaszać na policję jest sens ?

Gość Okradziona
Proszę o odpowiedz ,chciałabym sprawić by nie uszło to na sucho ..

Gość gość
zgłoś, moglo być wiecej takich osób, może sie zgloszą po tym jak ty zglosisz to, a jesli to jakis psychol i za to cos ci zechce zrobic ? powiedz o tym komuś o tej pożyczce, kup gaz pieprzowy, np na militaria pl są takie jak nie wiesz gdzie sie kupuje bo w miastach ciezko..

Gość Okradziona
Już powiedziałam tez bliskiemu koledze . Ten mówi ze może to załatwić osobiście nie gwarantuje ze odzyska hajs ale zaproponował ze go odwiedzi.. trochę poszturcha . Wiem ze jestem okropna ale podoba mi się ta myśl z drugiej strony boje się ze jeszcze niefortunnie dojdzie do jakiejś tragedii z kuli 200 ..ale z drugiej strony wiem ze ten pomoże mi bardziej niż policja .. sama nie wiem

Gość gość
Zgłoś. Powyższy gosc ma racje. Jest duże prawdopodobieństwo, że innym zrobił to samo co Tobie.