Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zostawił

Polecane posty

Gość gość

3 miesiące temu poznalam faceta 19 lat starszego od siebie. Wszystko było dobrze jakis miesiąc on twierdzil że jest taki zakochany przyjeżdżał do mnie po mnie zabierał w różne miesjca prawil komplementy. Do czasu kiedy zauważyłam u niego ciuchy innej kobiety. Okazało się że to rzeczy jego eks z którą miał cały czas kontakt. Dzwoniła pisała do niego podobno bez jego odzewu. On ma 51 lat ja 32 lata. Od wczoraj nie odbiera telefonu ode mnie i nie oddzwania a jest aktywny na messendzerze. Widziałam. Zeszlej nocy kiedy razem spalismy postanowiłam zaczekać na jego gest. Zawsze to na pierwsza tuliłam sie do niego i go calowalam tym razem czekałam i nic. Nie pocałował mnie wcale ani nie przytulil cała noc. Prosiłam go o całusa na dobranoc ale mi odmowil nie pocałował mnie mimo że prosiłam. Od wczoraj nie odbiera telefonu ode mnie i nie oddzwania. Myślę że to oznacza koniec między nami. Jest mi tak źle. Nie wiem czy powinnam dzwonic do niego czy dać sobie spokój. Czy jechać i wyjaśniac cokolwiek. Znaliśmy się 3 miesiące. Ja miałam być wyłącznie przygoda dla niego ale po drodze zakochał się jak twierdził.

Gość gość
Dodam jeszcze, że jak stawiał mi parującego kloca na cycki to obiecał, że mi za to zapłaci. Nie zapłacił.

Gość gość
Za robotę się weź przychlascie bo twoje teksty nikogo nie śmieszą.

Gość gość
Zaprawdę powiadam ci, żryj gó\wno aż ci się będą uszy trzęsły:)

Gość gość
Dobra przyznam się z tym klockiem na cycki to prawda to znaczy ja chciałam ale on przestał się odzywać i nie wiem co robić. Przegiełam ????

Gość gość
Jużem zjadła, teraz mi się odbija. I co?

Gość gość
To po co się związałaś ze staruchem? Nie lepiej się związać z rówieśnikiem

Gość gość
Wolę staruchów bo ich kał śmierdzi wybornie. Młody jak nasra to pachnie obiadkiem a taki stary dziod jak nasro to zgnilizna że hej:)

Gość gość
Bo od zawsze podobali mi się starsi ode mnie faceci. Skoro nie dzwoni i i nie odbiera to koniec między nami

Gość gość
Ten dziad obdrzyzgał mi całe moje 75B. Ja mu tego nie daruja!