Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piąta rocznica ślubu jaki prezent dla niej?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej kwota do wydania 400-700 zł.

Gość gość
Kwiaty -przede wszystkim kwiaty, nawet jeśli kobieta mówi że są nie praktyczne bo wiedną itp to każda z nas marzy skrycie o bukiecie jak z amerykańskiego romansu, nie jakiś stroik tylko prawdziwy bukiet(kwiaty dowolne, choć klasyka czerwone róże chyba będą najlepsze) ! Taka okazja na pewno wyklucza praktyczny prezent(żadnych robotów kuchennych itp!) Jeśli chcesz faktycznie przeznaczyć podaną kwotę na prezent to oprócz kwiatów(które według mnie są niezbędne) wiele zależy od tego jak żyjecie na codzień, tj.Jeśli mało gdzieś razem wychodzicie to możesz zabrać żonę do jakieś wystawnej restauracji(nawet jeśli normalnie byście do takiej nie poszli, bo chodzi o to by było wyjątkowo -wcześniej poproś ją o elegancki ubiór by nie czuła się nie swojo).W tej kwocie możesz też śmiało zabrać ją na romantyczny weekend gdzieś w Polsce-tylko wybierz hotel a nie żadną kwaterę prywatną i nie musi być to zaraz jakiś kurort, mówią że Kazimierz jest romantyczny, Kraków....Jeśli żona jest umęczoną Panią Domu z dziećmi to możesz jej podarować pobyt w spa -tylko samotny bedzie trochę nudny...Z bardziej przyziemnych pomysłów będzie nap.brasoletka i z sybolem 5 lub małym grawerem lub kolczyki-nawet panie, które zwykle nutę noszą biżuterii będą zachwycone, bo przecież zawsze jakaś okazja się znajdzie do jej założenia a jak ktoś ja pochwali to ona będzie mogła odpowiedzieć, że to" prezent od męża na rocznicę "-każda kobieta chce to kiedyś powiedzieć :D Daj znać co wybierzesz , nawet jeśli nie będzie to żadna z moich propozycji:)

Gość gość
"Kwiaty -przede wszystkim kwiaty, nawet jeśli kobieta mówi że są nie praktyczne bo wiedną itp to każda z nas marzy skrycie o bukiecie jak z amerykańskiego romansu, nie jakiś stroik tylko prawdziwy bukiet(kwiaty dowolne, choć klasyka czerwone róże chyba będą najlepsze) ! " Jestem kobietą i nie marzę o takim bukiecie- wolę jedną różę, niż bukiet. Co do pozostałych propozycji to zgadzam się z przedmowczynią.

Gość gość
Też uważam że każda marzy o bukiecie z długich czerwonych róż i nie pitol glupot. A co do tematu to kolacja albo wspólne spa masaż i biżuteria to jest zawsze sprawdzone. Dla kobiety nigdy dość biżuterii.

Gość gość
"Też uważam że każda marzy o bukiecie z długich czerwonych róż i nie pitol glupot. " X Nie każda i Ty nie pitol.

Gość gość
Dziękuję za podpowiedzi na pewno skorzystam, pozdrawiam.

Jeśli chodzi o prezenty, to moim zdaniem najlepsza jest biżuteria :) Kwiaty to trochę wyrzucenie pieniędzy w błoto, bo zaraz usychają... a bizuteria to taki piękny akcent, który przywołuje wspomnienia. Wiadomo, że też trudno jest trafić z gustem.. ale można wybrać coś ponadczasowego np. perły. Teraz są w modzie, a widziałam, że jest nowa polska marka która robi fajne modele MeikaPearls.pl ;)

Gość Elissska
Może wyjazd we dwójkę do SPA? Fajnym miejscem, idealnym na weekend we dwoje jest Zamek w Janowie Podlaskim;) Jestem pewno, że wrócicie zadowoleni i zrelaksowani;)

Gość PPKK
Już po urodzinach? Hotel z dala od wszystkiego byłby dla mnie najlepszym prezentem. Seks i nic nas nie obchodzi.