Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zyje z mezem jak brat z siostra

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem 13 lat , dzieci juz odchowane- maja swoje sprawy. A ja z mezem nie czujemy do siebie juz zadnego pociagu sexualnego. Obydwoje ciezko pracujemy , przychodzimy do domu po pracy i tylko prysznic, jakis obiad i do spania i tak w kolko. Czuje sie niekochana, brzydka , maz sie w ogole o mnie nie stara. Od 3 mies w ogole nie uprawiamy sexu, on widze tego nioe potrzebuje mimo , ze wczesniej normalnie wspolzylismy. Na 100% nikogo nie ma. Maz w tym roku konczy 50 lat , moze to jest przyczyna.

Gość gość
ale ty mialabys ochote na seks czy oboje to odkładacie?

Gość gość
Wlasnie tez nie za bardzo mi sie chce. Chyba tak samo jak mezowi. Nie mamy juz na siebie ochoty. Nie wiem co robic. W kazdej innej sferze naszego zycia jest super.

Gość gość
W tym wieku to nawet nie wypada, po prostu tak natura stworzyla, jak czlowiek nie moze czy nie powinien sie juz rozmnazac to i organizm wylacza sluzace ku temu funkcje.Podswiadomie zaden mlody facet nie chce przespac sie z atrakcyjna dziewczyna dla rozrywki tylko powielic swoje geny z kims do tego nadajacym sie, ale sam o tym nie wie i czesto zaprzecza.Jak juz sie zestarzeje to organizm wylacza te funkcje i sa inne sprawy w zyciu

Gość gość
9,39 co ty pertolisz? Facet nie chce sie przespac z atrakcyjna dziewczyna :D chyba sobie kpisz! A skad te wszytskie zdrady facetow okolo 50-tki? Zostawianie zon dla modych d.up? Taki 50 latek to dopiero umioe du.pczyc

Gość gość
Rutyna, przyzwyczajenie.

Gość gość
50 latek to dopiero umie duczyc - śmiech na sali

Gość gość
spotykalam sie kiedys z 50 latkiem i potrafil takie rzeczy robic w lozku ze ho ho ;) :D minetke mi taka robil, ze odlatywalam.

Gość gość
Ale d*****nie to nie tylko minetka czy paluszki;)

Gość gość
penis tez mu stawal . Sex byl nawet 3x w ciagu nocy.

Gość gość
Jeśli w innych aspektach życia jest super, czyli lubicie ze sobą spędzać czas, lubicie ze sobą rozmawiać to po prostu idźcie na randkę. Dzieci duże, mogą spędzić wieczór a nawet noc z kimś innym niż Wy. Ubierzcie się ładnie a potem wyjdzcie gdzieś gdzie lubicie, restauracja czy kino czy teatr. Oderwiecie się od rutyny i może akurat coś ruszy? Tylko nie bądź bierna, zainicjuj coś

Gość gość
bo pewnie sie roztylas i brzydzisz meza. Albo co jest bardz prawdopodobne to maz ma kogos. Pewnie sie dowiesz niedlugo. Radze przejzec mu telefon :(

Gość gość
Ale przecież ona jest pewna że mąż nikogo nie ma jak 90 procent zdradzanych żon a te pozostałe 10 udaje że nie wie.

Gość gość
hej, a może to on się zaniedbal? ;P czasem kolo 50 już libido siada, a co mąz na to? Tez mu to przeszkadza, czy nie widzi problemu?