Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet który kocha może zdradzić za granicą?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą już cztery lata. Nie widzieliśmy się już dwa miesiące. Mam źle przeczucia że mógł mnie zdradzić. A dlaczego tak myślę kiedy pisalalismy o zdradzie znacznie się zdenerwował nagle obraza. I od kilku dni jest jakiś nerwowy, nie miły. A ma zjechać 27 października. Mam takie przeczucia. Napiszcie mi jak było u was.

Gość gość
Jasne ze może. Faceci zdradzają nawet jak kochają swoja kobiete, poczytaj sobie. Im NIGDY nie można ufać w 100%. Przyzwyczaj się. Ale może wyluzuj, czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;)

Gość gość
Ja mam te same obawy, Autorko... mój wyjechał tak samo, dw tygodnie temu i mamy się widzieć dopiero na święta. Podejrzewam, że ma tam już jakąś miejscową dz*wkę na oku, bo rzadko do mnie pisze, a w dodatku z jakimiś dziwnymi podtekstami. Przed wyjazdem nawet wspomniał coś, że ja sobie na pewno przez ten czas innego znajdę :( nie wiem, o co mu chodziło, czy się tego bał, czy może dawał mi do zrozumienia, że mam tak zrobić, bo on już nie chce ze mną być. Teraz czuję, że się dystansuje, rzadko pisze pierwszy, czy dzwoni, a jak ja dzwonię, to zawsze zajęty i krótko rozmawiamy... czarno to widzę :(

Gość gość
przy jednej kurze to i kogut zdechnie :P

Gość gość
Niestety, faceci czesto prowadza podwojne zycie na obczyznie.. Wiedzcie tylko, ze kochanki tezlatwo nie maja, bo wiedza, ze w Polsce zona i nic z tego nie bedzie..

Gość gość
Chore to jest wszystko. Naprawdę naczytałam się i nie wiem co mam myśleć. I to jego raptowna zmiana daje mi dużo do myślenia. Nawet nie wiem jak mam się zachowywać jak wróci. Mam złe przeczucia.

Gość gość
11:02 Uzależnij swoje zachowanie od zachowania faceta. Jak on wróci i będzie dla Ciebie taki sam, jak był, nim wyjechał, i wszystko będzie w porządku, to chyba nie ma sensu się rzucać. Ale jak będzie nieobecny myślami i będzie coś kombinował na boku, lepiej się pożegnać, zamiast cierpieć.

Gość gość
A wy kobiety nie potrzebujecie za granice jechac bo w kraju, jak jest mozliwosc to byle jakiemu kulasowi nogi rozkladacie i tylko slychac rznij mnie mocniej

Gość gość
Nie wszystkie kobiety zdradzają. Ale to co się dzieje to przechodzi granice. Jeśli być z kimś na siłę na odległość to po co się męczyć. Można zakończyć. Ale przecież lepiej na dwa fronty. Jestem naprawdę ciekawe. Fakt to że zaczęłam rozmowę o zdradach raptownie się zdenerwował. Był obrażony. Czy to coś znaczy?

Gość gość
Czy to coś znaczy? x Strach, że się wyda to znaczy. Chyba, że takie emocjonalne reakcje są u niego normalne.

Gość gość
Sama nie wiem czy to strach. Ale przeczucia mówią mi że jest coś na rzeczy. Tylko jak się dowiedzieć. Przecież nie powie mi tego tylko się wścieknie.

Gość gość
Napiszę to z punktu widzenia faceta. Tak, facet może pójść do łóżka z inną mimo, że kocha swoją kobietę. Dla faceta to będzie jak czynność fizjologiczna, bez uczuć, bez zaangażowania, u nas seks jest trochę czymś innym niż u was, kobiety, wiem, że to przykre i obrzydliwe ale tak już jest, było i pewnie będzie. Jedynie się czuje duży strach aby to nie wyszło na jaw.

Gość gość
Czyli w tych czasach nie ma już prawdziwej miłości, zaufania. Jest tylko zwykły seks, pieniądze i nic po za tym się nie liczy. Przykre to jest.

Gość gość
Jeżeli naprawdę kocha to nie zdradzi, bo wie że wyrządzilby krzywdę kobiecie, która kocha. Niemniej jednak takie rozłąki nie są dobre dla związków i nie zgodziłabym się na taki samotny wyjazd - tylko razem. Nie zdecydowałabym się na mężczyznę, który z racji i zawodu musiałby na długo sam wyjeżdżać.

Gość gość
"A dlaczego tak myślę kiedy pisalalismy o zdradzie znacznie się zdenerwował nagle obraza. I od kilku dni jest jakiś nerwowy, nie miły" X Ale jak konkretnie zareagował?

Gość gość
"Jeżeli naprawdę kocha to nie zdradzi, bo wie że wyrządzilby krzywdę kobiecie" xxx Jeśli by się dowiedziała.

Gość gość
"Jeżeli naprawdę kocha to nie zdradzi, bo wie że wyrządzilby krzywdę kobiecie" xxx Jeśli by się dowiedziała. Xxxx Trzeba być naprawdę podłym, żeby potem mieć czelność patrzeć się kobiecie w oczy i opowiadać, że się ją kocha.

Gość gość
Trzeba być naprawdę podłym, żeby potem mieć czelność patrzeć się kobiecie w oczy i opowiadać, że się ją kocha. x Miłość do seksu nic nie ma dla facetów, czysta fizjologia. Poznaj męską psychikę, ułatwi Ci to życie.

Gość gość
Zdradzi nawet jesli kocha, to moze zdradzic z samotnosci

Gość gość
"Miłość do seksu nic nie ma dla facetów, czysta fizjologia. Poznaj męską psychikę, ułatwi Ci to życie." X Dla Ciebie nie ma. Każdy człowiek jest inny i nie ma co uogolniać.

Gość gość
"Zdradzi nawet jesli kocha, to moze zdradzic z samotnosci" X To niech sam nie wyjeżdża jak tak z samotności ma zdradzać.

Gość gość
Jak zareagował. Odrazu rzucił się że mu nie ufam. Że nasłuchałam się głupot. Że on taki nie jest. Tylko najlepsze na drugi dzień nawet nie napisał nic kompletnie nic. Sama napisałam dopiero odpisał. Czyli coś jednak w tym musi być.

Gość gość
Bo wy kobiety (nie wszystkie) łączycie sex z uczuciem, bliskością, zaangażowaniem itd. Dla nas sex to sex, oczywiście ze swoją kobieta która kochamy jest to coś mistycznego a na wyjeździe w końcu trzeba opróżnić jajka bo człowiek nie wyrobi. Jeśli cię kocha to nie będzie flirtował, nie będzie nikogo podrywał, umawiał się na randki tylko poprostu przeleci jakąś tanią dzifke.

Gość gość
15:38. To żeś autorkę pocieszył. Tylko żeby nic niezałapał.

Gość gość
Moj znajomy jest z dziewczyna na odległość i kiedys ona powiedziała jemu, ze jak już musi zaliczyć z samotności to ma jej o tym powiedziec I pójść do profesjonalistki niż wdać się w romans. Przez dwa lata facet nie zdradzał i ostatnio jakoś długo sie nie widzieli wiec on poszedł do d***** i po napisał swojej dziewczynie tak jak o to go prosiła. Dziewczyna od tygodnia nie odpisuje i nie odbiera telefonu choc odpowiedziała „to fajnie” Nie wiem jak ta historia sie skończy ale nie wróżę happy end.

Gość gość
Jak to sobie autorka wyobraża, kochali się np 3-4 razy w tygodniu, wie jaki jej facet ma temperament i nagle ma być zero przez kilka miesięcy? Niech to wytłumaczy jego jajom. Jeśli będzie zjeżdżał przynajmniej raz w miesiącu na weekend a ona będzie mu dawać wtedy jak szalona to są duże szanse że nie zdradzi, ale gdy przyjedzie i zamiast sexu będą pretensje i fochy to od razu coś bzykanie

Gość gość
Facetom tylko zależy na jednym aby przelecieć i nic więcej w życiu. Teraz takie życie jest.

Gość gość
W moim 6 letnim związku byłem 4 razy za granicą za każdym razem na 3 miesiące i nigdy nie zdradziłem a okazji było duuuzo. Kocham moją żonę i dzieci i nawet jeśli lubię popatrzeć to tylko popatrzeć nic więcej. miałbym duże wyrzuty sumienia jakbym zdradził

Gość gość
W końcu fajny facet, Pan 16:06

Gość gość
Bo był na 3 miesiące a nie dwa trzy lata.