Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 30, wykształcony, z dobrego domu, przystojny, elegancki

Polecane posty

Gość gość

Czytający książki, lubiący stare kino, wierzący w Boga , z wartościami. Dbający o siebie, wysportowany, 183cm, tkwiący w toksycznym związku i chętnie nawiążę jakąś relację, która otworzy mu oczy :) Pozdrawiam M.

Gość gość
Z dobrego domu i taka szmata wyszla?

Gość gość
Chyba już straciłeś te wartości. a i oczu otworzyć nie chcesz, skoro nadal tkwisz w tej relacji. Widać tak naprawdę w głębi serca Ci to mega pasuje. Proponowałabym zmienić opis na bardziej szczery: "Czytający książki, lubiący stare kino (wierzę), wierzący, że Bóg istnieje, ale nie przestrzegający jego przykazań, wychowany w duchu wartości, ale jak ostatni tchórz tkwiący w rzekomo toksycznym związku. Dbający o siebie, wysportowany, 183cm, chętnie zdradzi "

Gość gość
Zadający się z nieukiem płci żeńskiej stosującym czarna magię przeciw ludziom.

Gość Helenka Zy
Oj przestańcie... pan może po prostu jest w śpiączce związkowej i potrzebuje żeby go ocucić. Zalecam kolonoskopię z pobraniem tą drogą wycinka z lewej półkuli. Bez znieczulenia.

Gość gość
Kogucik szuka kurki.

Gość gość
Ciekawe ogłoszenie...i nawet jako 29-latka bym się skusiła - gdyby nie to,że szukasz zdrady na boku,a tego się brzydzę strasznie. Wychodzi na to,że jednak nie jesteś takim ideałem...

Gość Autor_30_
Nie jestem ideałem, ideały dobrze potrafią kłamać i manipulować rzeczywistością, a ja zwyczajnie na to nie mam ochoty. Poza tym, nie wspomniałem nic o zdradzie, chociaż zdrada to pojęcie względne, więc może sprostuję - nie szukam znajomości opartej na seksie, kompletnie nie.