Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodzi ludzie z tatuażami

Polecane posty

Gość gość

Niedługo nikt nie będzie zwracał uwagi na tatuaże, bo dużo młodych je ma. Nauczyciel, prawnik i lekarz z tatuażami nikogo nie będzie dziwić :)

Gość gość
Czyli dobrze czy źle?

Gość gość
Mi zawsze kojarzyły się z więźniami albo z dziwacznymi ludźmi którzy niszczą swoją skórę. Obrzydlistwo na zawsze.

Gość gość
Młodzi myślą, że są tacy nowocześni i cool, a nie zdają sobie sprawy z tego, że są ofiarami mody oraz szeroko zaprogramowanej akcji ogłupiania społeczeństwa, która przyszła z USA. W Stanach właśnie tak jest, że brak tatuażu wyróżnia osoby z elit ( nie mylić z lekarzami i prawnikami, choć wśród nich i tak statystycznie jest mniej amatorów oszpecania się)

Gość gość
Tylko bydło robi sobie tatuaże

Gość gość
Tatuaże szpecą np Deynn bez tatuaży była fajna a teraz cała w tuszu porysowana masakra

Gość gość
Też nie znoszę tatuaży, i uwielbiam to że nie mam ani jednego

Gość gość
Tatuaże są w większości po to by podnosić poczucie własnej wartości. To smutne ale prawdziwe. Setki młodych ludzi bazgrze po swoim ciele jak po zeszycie tylko po to się poczuć lepiej. "Kurwa nie mam nic do pokazania to se zrobie tatuaże". Jakież to żałosne.

Gość gość
Nie ma to jak broda drwala,audica z odzysku,torebusia przez ramie,czerwone albo niebieskie buty,t-shirt armaniego,mięśnie i tatuaże. Qrffa wieś tańcząca i śpiewająca na caly regulator. Buracka wizja rzekomego człowieka sukcesu.

Gość gość
Chyba tak... Mój znajomy bardzo długo nie mógł znaleźć dziewczyny i wpadł na pomysł że jak zrobi sobie tatuaż to mu pomoże.

Gość gość
23:41 hahaha no coś w tym jest... Ale myślę że to głównie bezmyślna pogoń za modą, w której nie należy upatrywać jakiegoś drugiego dna

Gość gość
Jak kto jest być takim pustym jak wy? Nie znacie kogoś, ale zakładacie, że nie ma żadnych osiągnięć bo ma tatuaże.

Gość gość
Ciekawe skąd ten wniosek... Hmmm

Gość gość
Moze to projekcja bo sami nie maja sie czym pochwalic i nadrabiaja wygladem?

Gość gość
ludzie z tatuażami to pojèby, mają coś z psychiką

Gość gość
gość wczoraj Chyba tak... Mój znajomy bardzo długo nie mógł znaleźć dziewczyny i wpadł na pomysł że jak zrobi sobie tatuaż to mu pomoże. > buahahahaha, niezły DEBIL

Gość szczyt pojèbu
gość dziś Jak kto jest być takim pustym jak wy? Nie znacie kogoś, ale zakładacie, że nie ma żadnych osiągnięć bo ma tatuaże. > ma osiągnięcia, chorobe psychiczną zaliczoną

Gość gość
gość dziś co niby?? > może rodzice zamiast ich wychowywać orali od rana do wieczora w korpo a niania ich chowała, mają teraz psychiczne usterki

Gość gość
no ale jak niby mam coś nie tak z psychiką? Poza tym, że fizycznie nie podobałabym się takim prostakom jak wy? :D

Gość gość
Prostakom raczej tatuaże się podobają

Gość gość
Z tego co widzę to nie bardzo, poczytaj ten temat. Rynsztokowy język, obelgi, że o używaniu schorzeń jako wyzwisk nie ma co wspominać. Podłączyli chłopkom internet do stodoły i wypisują swoje mądrości na "internetach" :)

Gość gość
tatuaze nie tylko obrzydzaja ciało ale także szkodzi organizmowi np metrale ciezke zawarteww w farbie uszkadza dna i jest prawie w wszystkich organach nerkach wątrobie sledzionie i tak dalej

Gość gość
Ja pisałam tylko o 23:32, 23:48 i 23:50 i nie uważam, żebym użyła jakiegoś rynsztokowego słownictwa.

Gość gość
Więc nie musisz czuć się urażona :) Co do Twojego znajomego- jak coś jest głupie, ale działa to nie jest głupie.Chociaż na jego miejscu nie posunęłabym sie do tak drastycznych kroków. Z drugiej strony brzydkie kobiety pozwalają się dosłownie pokroić żeby się podobać

Gość gość
mam ledwo 18 lat i juz 3 tatuaze :D nie zaluje!

Gość gość
No wiesz...masz je pewnie od niedawna. O niezalowaniu bedziesz mogla mowic za pare lat

Gość gość
tak, tatuaze byly planowane duzo wczesniej, sam ich zarys i plan. nie zaluje samego projektu i tatuazy i nie wydaje mi sie zebym mogla zalowac za pare lat bo to byla mocno przemyslana decyzja :D