Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriss84

Co zrobić z życiem??

Polecane posty

Gość Kriss84

Mam dość dużą rozterkę życiową. Jestem mężczyzną w związku od ponad 9 lat, w małżeństwie od niecałych 6. Mamy dwóch cudownych synków w wieku czterech i dwóch latek. Od około 4 lat między mną i żoną zupełnie się nie układa. Nie sypiamy ze sobą (seksu co 3-4 miesiące nie liczę). O wszystko się kłócimy i w niczym nie dogadujemy. To zupełnie inna osoba niż ta, którą poznałem. Około rok temu, na imprezie ze znajomymi poznałem samotną (rozwiedzioną) dziewczynę. Jest ode mnie 2 lata młodsza i ma córkę w wieku 7 lat. Od razu zaczęliśmy się bardzo dobrze dogadywać. Jest wyjątkowa i oprócz całowania przez bardzo długo nic między nami nie było. Co jakiś czas spędzamy kilka nocy wtuleni w siebie zaspokajając potrzeby bliskości. Dopiero 2 miesiące temu poszliśmy do łóżka i była do długa, delikatna, pełna uczuć noc. Jednak wydaje mi się, że samo całowanie i wtulanie w siebie było już tak bardzo intymne, że przekroczyliśmy wszelkie granice. Seks był bez zwierzęcych zachowań i braku hamulców. Kochaliśmy się wtuleni i wpatrzeni w siebie. Wydaje mi się, że ona coś do mnie czuje, ale nigdy tego nie przyznała. Patrzy na mnie jak w obrazek i jak mamy się rozstać, to nie może wypuścić z rąk. Jestem gotowy pójść na całość, ale Ona się boi. Ja jestem pewien, że coś czuję. Moja żona oczywiście o niczym nic nie wie i nawet nie podejrzewa. Nawet nie wie, że mam kontakt z Weroniką. Co powinienem zrobić? Wydaje mi się, że do żony zupełnie nic nie czuję, ale mamy cudowne dzieci i prawie 10 lat wspólnego życia za sobą. Dodam tylko, że z Weroniką mieszkamy od siebie prawie 500 kilometrów, a nasze miejscowości nie są najlepiej skomunikowane...

Gość gość
żonie kochanka poszukaj, a ty bierz tą Weronike, problemy 2 rozwiązane :)

Gość marek za płotem
życie jest za krótkie aby być z kimś kto do ciebie nie pasuje lub cie już nie darzy uczuciem, to powino ci pomóc w decyzji

Gość Kriss84
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ok miesiąca żonie zaczęło zależeć i chce to naprawić, ale ja ulokowalem uczucia w innym miejscu.

Gość gość
typowy pokaczek , niewierny jelop

Gość gość
chlopiska w Polsce to jedno wielkie go'wno

Gość Kriss84
Dziękuję za rzetelną ocenę. Przez 4 lata kobieta mordowała we mnie uczucie. Ja się starałem, kupowałem kwiaty, robiłem wszystko czego ode mnie oczekiwała, dbalem żeby nigdy nie poznała nudy i w zamian dostawalem kłótnie i ciągłe problemy "bo Tak". Bo są mistrzostwa świata, bo nie pamiętałem o urodzinach jej przyjaciółki, bo pracowałem po 8 godzin dziennie itp. Teksty o typowych polaczkach bardzo proszę o zostawienie dla siebie. Pewnie waszym zdaniem decyzje o rozstaniu może podjąć tylko kobieta nie? Chciałem prosić o pomoc... poradę. Obiektywną krytykę też chętnie wezmę na klatę, ale pls... obiektywnie.

Gość gość
Nie masz jaj bo nie potrafisz się rozstać jak człowiek. Tu żona tam dupodajka i żadnej nie puścisz. To żałosne. 4 lata to szmat czasu.

Gość gość
A ty to Krzysztof powiadasz, rocznik 1984? Jak jest problem to sie go rozwiazuje. A potem zaczyna cos nowego. Zdradzasz osobe, ktora jest Ci wierna.

Gość gość
Kriss, nie warto angażować się w coś, co jest niepewne. Skąd wiesz, jaka naprawdę jest Weronika? Początki romansu są zawsze wspaniałe a potem jest już tylko gorzej. Nie wchodź w to i ratuj małżeństwo dopóki się da!!! Pozdrawiam.