Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy osobą homoseksualnym żyje się trudniej, czy to wymysł?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka jest lesbijką, ma 25 lat, nigdy w związku nie była, narzeka na samotność, mówi, ze ma trudności, by kogoś poznać, bo w pracy i w innych miejscach, do których uczęśzcza nie ma takich kobiet jak ona, a ma wstret do znajomości internetowych, bo kiedyś poważnie się ponoć zawiodła. Sama się zastanawiam, czy to jej wymysł, ze jako osoba homoseksualna ma trudniej, czy coś? Dodam, ze nie wygląda jak męzczyzna, ma długie włosy, jest ładna i ma powodzenie u facetów- więc pewnie u kobiet też by mogła mieć, skąd więc to narzekanie, ze osoby homo mają w życiu trudniej np. w znalezieniu miłości?

Gość gość
Tu sie ciezko zyje takim ludziom.Malo kto sie z tym afiszuje.

Gość gość
Po niej tego nie widać, ze jest homo, w pracy wszyscy ją ponoć chcą swatać z kolegami, dziwią się, ze ona żadnego nie chce. Moim zdaniem powinna nosić jakiś element rozpoznawczy- np tęczową bransoletkę, bo skąd jakaś kobieta ma wiedzieć, że ona taka jest. A ona nic nie robi, by swemu szczęsciu pomóc, by się jakoś oznaczyć.

Gość gość
Kiedyś takim ludziom trudniej się żyło, byli przesladowani, a teraz społeczeństwo jest otwarte na nich.

Gość gość
A dlaczego twoja koleżanka się nie leczy? Przecież to choroba psychiczna?

Gość gość
Taaa "trudniej" buahaha, oni teraz mają więcej praw niż heterycy :D Jak wyzwiesz osobę hetero to ona nic z tym nie zrobi. Jak wyzwiesz geja to pójdzie z tym do sądu, zwali to na dyskryminację i dostanie solidne odszkodowanie :D

Gość gość
No tak, homoseksualiści mają o 100 razy lepiej, mają mnóstwo przywilejów, a my nie!

Gość gość Braz
Ja powiem że ciężko jest żyć osobie chpmoseksualnej w środowisku. Wiem coś o tym sama jedtrm lesbijka i jest ciężko. A jeszcze ciężej jest jsk się na i męża

Gość gość
Przecież lesbijki nie mają mężów!?

Gość gość Braz
Do gościa z 20;20. I tu się mylisz ja mam męża i dzieci, początkowo prubowslam z tym walczyć i być chetero ale nici z tego. Po 16 latach małżeństwa spotkałam pewna kobietę i ups się zakochałam, początkowo starałam się z tym uczuciem walczyć jednak to jest silniejsze,. Miłość do kobiety jest wspaniała. Mam 2 dzieci które żyją nieświadomie co mnie łączy z kolezanka.

Gość gość
To faktycznie tragedia osobista! Współczuję! Polska wymaga tej poprawności seksualnej, więc geje się żenią, lesbijki za mąż wychodzą i udaje się, ze wszystko jest ok. A nie jest!

Gość gość Braz
A nic nie jest ok. Tłumienie ukrywanie uczuć, bo co powiedzą inni a tym bardziej że się mieszka w malej miejscowosci.

Gość amBrożyk
NIE tylko w Centrum Warszawy w okolicach Hyde Park , czyli w okolicach Metro Centrum od kilku lat, gdy wracam z pracy w godzinach wieczornych , widuję kobiety przytulone i całujące , kilka lat temu taki widok oburzał wiele osób, teraz przywykli do widoku kobiet przytulonych do siebie, do całujących się na ławce, jak widzę wiele lesbijek pokazuje wprost, że są lesbijkami, czyli : znak charakterystyczny dla lesbijek to włosy w kolorze różowym i okulary 'prostokątne' ale jest wiele lesbijek, które wyglądają zupełnie normalnie, czyli piękne długie włosy na ramionach , wskakuje na swój MOTOR typu HONDA , zakłada KASK i na motorze HONDA pędzi po pracy do swojej 'kochanki' , lesbijka czuje się 'męska' i taka się urodziła , woli kobiety ! Rocznie rodzi się, przychodzi na Świat ok. 1,5 % lesbijek, w skali rocznej to jest ARMIA lesbijek , to są 'aktorzy' , pokazują 'normalność' a są mniejszością , chcą 'RZĄDZIĆ' normalnymi i 'HETERO' , 98% próbuje rządzić HETERO a są wszędzie, w każdej firmie typu Telewizja Polska lub Polsat, Gazeta Wyborcza lub z zarządach spółek typu KGHM lub Azoty , lesbijka na stanowisku najczęściej traktuje podległych facetów na zasadzie - przynieś - wynieś - pozamiataj - napraw itd. przy facecie jest 'oschła' , na widok kobiety ma piękny uśmiech , popatrzcie na swoje Szefowe !

Gość gość Braz
W dużych miastach tsk ale napewno. Nie w małych miejscowościach. Uwierzcie mi

Gość gość
Ja jestem z Katowic i jedynie czasem widuję młode dziewczyny idące ulicą za rekę, ale nigdy nie widziałam takiej kobiety np. powyżej 30 z inną. U nas to chyba głównie w młodym pokoleniu są lesbijki. Tak samo ostatnio w tramwaju widziałam lesbijkę z tęczowymi kolczykami, ale też była to dziewczyna, która pewnie 20 jeszcze nie przekroczyła.