Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć rodzicom, że chcę iśc na inny kierunek studiów?

Polecane posty

Gość gość

Niż oni by chcieli? Nastawili się na to, że pójdę na prawo i ciagle tylko o tym mowia, a mnie interesuje zupelnie cos innego..

Gość gość
Nie mów zrób podstęp powiedz ze się nie dostałaś ale próbowałaś też na mniej prestiżowy kierunek i tam sie. Dostalas

Gość gość
Problem w tym, że raczej na pewno się "dostanę" bo jeśli nawet nie uda mi się zdać na państwową to jestem pewna, że rodzice opłaciliby mi płatne studia na uczelni prywatnej, albo wieczorowe na państwowej- z tego co wiem przyjmują prawie wszystkich :(

Gość gość
A teraz nawet jak zaczynam coś przebąkiwać o innym kierunku to już się denerwują i mówią coś w stylu " a jak sobie, chcesz, możesz pojsc na latwizne tylko pozniej nie miej do nikogo pretensji"- ale takim bardzie nieprzyjemnym tonem, że brzmi to jakby to na mnie wymuszali

Gość gość
Znam to powiem Ci tak nie przekonasz ich musisz postawić na swoim i jesteś dorosła pamiętaj że to co teraz postanowisz będzie rzutowac na całe twoje życie Zrób to co czujesz a. Rodzicami się nie przejmuj oni zawsze wiedzą lepiej

Gość gość
No też podejrzewam, że keidy definitywnie im o tym powiem, że ide na inny kierunek to sie zdenerwuja ... Szczególnie, że nie będą poopierac tego kierunku. Także coś czuję, ze czeka mnie ciezka rozmowa z nimi