Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce iść ze mną do łóżka

Polecane posty

Gość gość

Chodzimy już 8 miesięcy, daje dotykać się poza placówką , calujemy się, kocham ją Ale ja dłużej nie wytrzymam , co zrobić?

Gość gość
Jak sobie nie radzisz to sie rozstancie. Nie umoesz czekac Twoj problem.

Gość gość
Mieszka na stancji, a nigdy mnie nie zaprosiła do siebie , daje mi wejść na klatkę i tyle , traktuje mnie jak psa wg mnie i mam już dość , ja się staram zapraszam do kina , spacerki , restauracje średnio 2,3 w tygodniu gdzieś idziemy

Gość gość
To już dla mnie upokarząjace , planuje ze mną przyszłość, nie pozwala nawet iść na imprezę, planuje dzieci , zazdrosna strasznie, a nawet pomimo że może wpuszcza mnie na klatkę, gdzie ostatnio przełapała nas sąsiadka, od tego czasu tam nie chodze. U mnie wstydzi sie wspollokatora

Gość gość
Nie wiem co robić, jak pokazać jej że ona w końcu może mnie stracić, bo czuje że się mną bawi

Gość gość
I ciągle nawija o swojej mamusi , jest jedynaczka, nie wiem czy to wytrzymam dłużej, ciągle dzwoni do mamusi się spowiada. Ostatnio przerwała ze mną bo mama dzwoniła...

Gość gość
Jak to wygląda z boku? Co robić? Kocham ją ,ale ja dłużej nie wytrzymam

Gość gość
A zwaliła ci chociaż ręką?

Gość gość
Wyczuwam babsko z problemami. Raz, że zazdrosna. Dwa, niedojrzała. Trzy, pruderyjna. Cztery, niesamodzielna i wciąż przywiązana do swojej mamci... Każdy rozsądny facet już by uciekał, Autorze, znajdziesz lepszą.

Gość gość
Ale dlaczego ma dawać ci tyłka? Bo postawisz kolację? Upadłeś na głowę? Dziewczyna ma rację, że się szanuje i nie daje za kolację, a ty pójdziesz z nią do łóżka kilka razy i poznasz inną, a jej błona dziewicza już nie odrośnie... Jak ją kochasz i masz poważne plany, to wytrzymasz, ludzie to nie zwierzęta, panują nad popędem...

Gość gość
A gdzie , nawet ręką nie zrobiła nic , jak jej pokazać, że odchodzę powoli

Gość gość
Widocznie nie wzbudzasz w niej wielkich emocji, każda zakochana kobieta pożąda faceta i chce z nim iść do łóżka. Ta twoja ma jakąś blokadę, albo po prostu Cię nie kocha. Jak chcesz pokazać, że relacja Ci nie odpowiada, to jej wprost o tym powiedz i tyle. Ewentualnie zwiększ dystans i nie odzywaj się pierwszy, nie pisz, nie kontaktuj się. Jak będzie chciała gdzieś iść, to powiedz, że masz inne zajęcia. Najlepiej też, żeby widziała Cię w gronie innych kobiet. Wtedy powinna się zacząć starać.

Gość gość
Innemu daje a tobie nie. Nie badz frajerem albo seks albo rozstanie

Gość gość
Tak i w wieku 25 lat jak nastolatki calujemy się na klatce pod jej mieszkaniem , rzeczywiście dojrzale

Gość gość
Właśnie to mnie boli ,że czuje że jej nie pociągam, jest ze mną bo jestem tzw dobra partia ... a na imprezę mi iść nie pozwoli

Gość gość
a na imprezę mi iść nie pozwoli x Nie jesteś jej własnością i ona nie ma tu niczego do 'pozwalania'. Chcesz iść na imprezę, to idziesz i kropka. Być może znajdziesz kobietę bardziej odpowiednią dla siebie. A na pewno ta Twoja obecna dostrzeże zagrożenie ze strony innych kobiet i zacznie się bardziej starać. Nie daj się ograniczać i sobą pomiatać, bądź niezależny i zobaczysz, jak zacznie wokół Ciebie skakać. Jak dasz sobą rozporządzać, to si,ę w jej oczach zeszmacisz, pokażesz się jako słaby i ona zacznie podświadomie Tobą pogardzać. I będziesz miał figę z makiem, bo słabi faceci pożądania nie wzbudzają.

Gość gość
No chyba lepiej zacząć chodzić na Imprezy, niech zobaczy ,że nie jestem jej własnością

Gość gość
Raczej nic z tego nie będzie, to gadanie o dzieciach itd to jedynie jej dziewczęce marzenia raczej nie związane z Tobą. Trzyma cię jako "od biedy" a jak trafi się jej coś lepszego to będzie adios.

Gość gość
Ona chce ze mną ciągle pisać i chodzić na spacerki ciągle

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć żeby ona była dziewicą

Gość gość
Zaproponuj jej spacer wokół bloku bo dalej mozesz sie krępować z nią iść :)

Gość gość
No tak na jej klatce się zabawiamy i tyle, nie wiem co jej zrobić, żeby zrozumiała , może serio zacznę chodzić wokół bloku

Gość gość
Jeśli kobieta nie chce iść z facetem do łóżka to znaczy że albo jej nie pociągasz na tyle na ile powinieneś albo robisz coś co w jej mniemaniu jest niefajne więc siłą rzeczy traci się ochotę. Pewnie jesteś natarczywy i fiut przysłania ci wszystko. Ewentualnie trafiłeś na jakąś nawiedzona.

Gość gość
Niby o to ,że nie powiedziałem jej ile miałem partnerek , opowiada głupoty o zaufaniu i inne tylko my już jesteśmy 9 msc

Gość gość
Znowu pisze, bo sprawdza mnie czy poszedłem na imprezę

Gość gość
Więc nie odpisuj od razu, odpisz za 10-15 min

Gość gość
Problemy gimbusow. Wasze zwionski to porażka.

Gość gość
Tak zrobiłem to od razu , kochanie co się stało , misiu czemu taki jesteś?