Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUŻY BIUST

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Czy kobietę, o dużym ( bardzo duzym i pełnym) biuście ubraną w czarny, dosyć dopasowany golf odebralibyście jako wulgarną, wyzywającą?

Gość gość
U kobiet o sporym biuście większość garderoby wyglada wyzywająco. Stad moje pytanie.

Gość gość
nigdy, marzyłbym o niej jak o czarnym Range Roverze, coś pięknego, duże pełne piersi są najważniejsze, czemu? bo kobieta jest najgorszym złem tego świata, tylko przez piersi i dupsko jest warta chwilowej uwagi, j****y popęd nas gubi niestety

Gość amBrożyk
nie ma problemu dla mnie, wylewający się DUŻY BIUST zawsze można zasłonić GAZETĄ i twarz kobiety , w czasie bzykania kobiety nawet jest wskazane aby przeczytać co tam na stronie Superexpress

Gość prawi 124
W dzisiejszych czasac, gdy połowa kobiet odslania piersi, trzeba pójść o krok dalej by zwrócić na siebie uwage. Nie wystarczy wydekoltowana sukienka .. Dopiero 3/4 piersi na wierzchu z pewnością zwróci uwagę https://www.youtube.com/watch?v=9P8e-RR13Go&t=14s

Gość gość
Ale ten pierwszy facet w filmiku dziwnie się zachowuje

Gość gość
Wojewódzki, ale burak. Takiej rewelacji w jej dekolcie nie ma, żeby ciężko było się opanować.

Gość gość
A według Ciebie, duży biust u kobiety odbierany jest tak samo, jak duży penis przez kobiety?

Gość amBrożyk
GENERALNIE w realu jest tak: - kobieta wywala na wierzch swoje 'diamenty' , czyli tzytze i podświadomie namawia faceta - bierz mnie tu i teraz ! owszem, dochodzi do krótkiej rozmowy kobiety z absztyfikantem i kobieta oznajmia, że nie będzie się całować z 'języczkiem' z absztyfikantem na pierwszej randce i musi zapytać swoją Mamusię , czy może się całować z facetem oraz, czy może pokazać facetowi biust wielkości XXL ?