Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hak sie zachowuja wasze dzieci jak przychodzi znajomy do waszych mezow

Polecane posty

Gość gość

witam was drogie panie mam pytanko , bo tak mnie rwie i mam zapyatanie, jak macie dużo znajomych i często goszczą w waszym domu a wy nie macie ochoty z nimi spedzac czasu, jak reagują wasze dzieci? takie do lat 5ciu??ot jak przychodzi po raz setny w miesiącu kumpel waszego meza a ja mam zy humor i nie mam ochoty a gości, a taki gość to nie gość jak sam sobie wezmie lyzke z szuflady, kubek z szafki albo banana ze stolu czy co tam jeszcze . wpada i grzeje d**e aja nie mogę się doczekać az se pojdzie, a moje dzieci lgna tam do nich bo cos się dzieje. czy u was tez tak jest?? i nie piszcie, ja nie mam takich gości, czy ja mam kulturalnych gości, no bo tu jest mowa o dobrych znajomych którzy w naszym domu sa często. moje dzieci się zachowują jakby ze smyczy się zerwaly, biegają, popisują się , nagle samodzielne, mama niepotrzebna , no jestem w szoku, jak jest u was?? :)

Gość gość
a do czego w takiej sytuacji potrzebna jest niby mama? poza tym, gość jest ewidentnie męża niechże się więc małżonek nim zajmuje proponując kawkę, podając sztućce, jakbym miała wówczas ochotę iść się położyć z bólem głowy - dla przykładu - to uprzejmie przepraszam i idę walczyć z migreną do drugiego pokoju.

Gość gość
Nie wiem, co ci chodzi? Tylko się cieszyć, że masz dzieci z głowy. Idziesz do sypialni z książką czy filmem i święty spokój. A mąż niech się nimi zajmuje, skoro takie zainteresowane.

Gość gość
Nie widzicie, o co lasce chodzi? O to, że ona jest niezadowolona z gościa, a dzieci wręcz przeciwnie - ZDRADZAJĄ SWOJĄ MAMCIĘ! Opuszczają, już im nie jest potrzebna! Kolejna urocza teściowa rośnie na naszych oczach :D

Gość gość
Ktoś nowy w domu to zawsze atrakcyja dla dzieci. Nie do końca rozumiem o co chodzi autorce? Gość ewidentnie przychodzi do męża, a przy okazji dzieci są zadowolone:), a Ty autorko możesz właśnie w tym czasie iść do pokoju obok robić co chcesz np.nadrobic zaległości w tv, książce, spaniu czy nawet prasować itp. przecież nie musisz z nimi siedzieć skoro ten gość to już taki domownik trochę z doskoku