Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarna postać

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przepraszam jeśli jest już taki temat. Dziś rano zobaczyłam coś dziwnego. W domu było jeszcze ciemno. Rozmawiałam z narzeczonym, który stał w drzwiach. W pewnym momencie zobaczyłam za nim czarną postać, jakby cień, która zbliżyła się i stanęła za jego plecami. Po zamknięciu drzwi już tego nie było. Co to mogło być? Dodam, że narzeczony już kilka razy miał niepokojące sytuacje, np czuł, że w korytarzu coś jest, raz widział, że przelatywało, takie mignięcie...innym razem zasypiając usłyszał jakby ktoś go wołał a był w mieszkaniu sam...czytał w internecie, że to moze być Anioł Stróż albo zmarły dziadek, którego nie poznał...nie wiem co o tym myśleć...jestem mega przerażona, tym bardziej, ze mieszkamy razem i często zostaję sama w mieszkaniu. Ktoś miał coś takiego?

Gość gość
A nic innego się tam nie dzieje? Słyszysz jakieś odgłosy, dźwięki, widzisz jakieś inne dziwne sytuacje?

Gość gość
Jezeli to cos wywoluje niepokoj to nie jest to aniol. Poczytaj o cieniach, to nie jest nic dobrego

Gość gość
Nic innego się nie dzieje, tylko to co napisałam. Żadnych odgłosów nie słyszę. Może to zmora senna? Patrząc na to, że to się dzieje po przebudzeniu albo przy przysypianiu. Tylko dziwne, że oboje mamy z tym jakiś kontakt...do kościoła chodzimy ale u spowiedzi dawno nie byliśmy...może tu jest przyczyna...sama nie wiem

Gość gość
Zobacz na youtub filmiki egzorcysty ks Piotra Glasa

Gość gość
czytał w internecie, że to moze być Anioł Stróż albo zmarły dziadek, którego nie poznał. x To tak wedle optymistycznej wersji... :P A poważnie mówiąc, przede wszystkim wybrać się do neurologa i psychiatry.

Gość gość
Wiedzialby, ze to dziadek. Widzialam duchy, te ktore sa znajome nie "strasza". Cienie to inna historia.

Gość gość
gość dziś Czego to kościół nie zrobi, by zastraszać tępy niewykształcony lud ;) Mogliby trochę zmienić taktykę, bo już jednak nie te czasy, że wszyscy dają z siebie idiotów robić. Całe szczęście mamy naukę.

Gość gość
niestety to może być duch i to zły jeżeli jest czarny ... czarne dusze to takie które były złe za życia i czyniły złe uczynki ... może to dusza które pokutuje albo nawiedza ten dom ? trzeba dowiedzieć się kto tam wcześniej mieszkał albo czy ktoś w nim nie umarł ? tak jak jest w horrorach filmowych że są takie akcje tak może być czasem w prawdziwym życiu .Sam widziałem kiedyś ducha tyle że nagrałem na telefon komórkowy że stał mnie obserwował za drzwiami balkonowymi .życie po smierci istnieje i ja nawet jak mój dziadek umarł na raka bo d.użo palił to słyszałem w domu stukanie w rurki albo jakby ktoś rąbał drewno w piwnicy że stukanie siekiery o pieniek a byłem sam akurat w domu .... no i jak to wyjaśnić ? może to jakaś postać z zaświatów przecież są duchy i mogą nawet przesuwać przedmioty albo otwierać szafki mogą włączać telewizor albo chodzić po pokoju .U mojego kolegi duch był bo opowiadał mnie jak mieli powywalane ubrania z szafy że zeszli na dół bo słyszeli jakieś odgłosy z dołu a tam leżały powywalane ubrania z szafy albo powywracane mieli krzesła do góry nogami i mieli komody że były szafki wysunięte i rozgrzebane rzeczy jak wrócili z pracy i nie było że ktoś się włamał albo że ktoś wszedł jakiś rabuś i nie było że ktoś z rodziny co miał klucze wszedł i czegoś szukał albo że jakieś może zwierzę wlazło i latało po pokoju ... tak więc może być to zjawa

Gość gość
gość dziś Czego to kościół nie zrobi, by zastraszać tępy niewykształcony lud x Matka też Cię astraszała żebyś sobie krzywdy nie robiła? Matka Cię nie zastraszała ale przestrzegała żebyś sobie krzywdy sama ani innym nie robiła. To samo robi Kościół. Obecnie "lud" nie jest ani tępy ani niewykształcony a te same zasady duchowe działają co 2000 tys lat temu. Rozwój techniki człowieka ich nie zmienia.

Gość gość
gość dziś Mogliby trochę zmienić taktykę, bo już jednak nie te czasy, że wszyscy dają z siebie idiotów robić. Całe szczęście mamy naukę. x Nauka nie wyjaśnia duchów.

Gość gość
gość dziś Moja matka nie należała do interesownej sekty pragnącej władzy i pieniędzy ;) gość dziś Pora Ci zatem zaktualizować wiedzę, czyli masz zadanie domowe na dziś.

Gość gość
gość dziś Ale Cię Twoja Matka wychowywała mówiąc co jest dobre a co złe.