Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet robi mi awanture u siebie w domu

Polecane posty

Gość gość

Zaraz mnie trafi! Juz Nie wiem co mam robić, pojechałam z facetem do jego rodzinnego domu... Kłócil się ze mną całą drogę w pociągu, miał pretensje że kupiłam sobie kilka drogich rzeczy(za swoje pieniądze!) A on chce bym dwa razy zapłaciła za rachunki mieszkania. I ja sie na to nie zgodziłam od razu...Krzyczal na mnie, ze nie lubi osób takich jak ja, co się noszą w markowych ubraniach i podrobkach... Byłam w szoku, awantura o takie coś! Na stacji okazało się że ja zapłaciłam za bilety do niego do domu! Cała drogę nic się do mnie nie odzywał, usiadł naprzeciw mnie... Był wsciekly. Gdy już wysiedliśmy i byliśmy pod jego domem, zaczął krzyczeć że mogę jechać do siebie! Byla 12w nocy! Następnie wstał rano i wsciekly nie dal mi się przytulić do siebie, nie dał mi nic do jedzenia, jego siostra dopiero poczestowala mnie obiadem...On cały dzień mówił, żebym jechała do siebie, on nie będzie mnie utrzymywał...Że co?! Nie wstydził się krzyczeć tak przy siostrze... Wstałam dzisiaj, znowu się nie odzywa do mnie, znowu poszedl spać do salonu. Czy Ja zrobiłam coś złego? Czy zabrać rzeczy i wyjechać???

Gość gość
Jakiś chory na umyśle? Nie wiem porozmawiaj z nim na spokojnie, co on odwala przy obcych dla Ciebie ludziach...

Gość gość
Nakłamał i naściemniał w domu, licząc na twoje pieniądze a ty wydałaś i teraz nie ma skąd wziąść a musi ktoś inny być winny niż on by jego kłamstwa nie wyszły na jaw.

Gość gość
Czy zabrać rzeczy i wyjechać??? x Dokładnie to właśnie zrób. I zajmij spokojnie swoimi sprawami. Od dobrze wie, że powinien Cię przeprosić, więc się nie odzywaj. Sam przyjdzie, jak będzie chciał, a jak nie, to tylko z korzyścią dla Ciebie.

Gość gość
Wyjechać! Choćby taksówką, jeśli nie masz czym dostać się na stację. I olać g/n/o/j/k/a. On niech tam siedzi u rodziny, a Ty w tym czasie spakuj się i wynieś. Masz dokąd?

Gość gość
him z twoim wrednym harakterkiem zaden z toba nie wytrzyma, cale zycie bedziesz skakac z kwiatka na kwiatek, znam takie lafiryndy jak ty od podszewki i przepowiedzialem ci to juz kilka lat temu 🖐️

Gość gość
"A on chce bym dwa razy zapłaciła za rachunki mieszkania." Bo mieszkacie razem, tak? I skoro każe Ci wyp... do SIEBIE, to mieszkanie jest na niego, tak? Stara, pakuj manatki i niech sam se płaci oraz znajdzie inną naiwną, która na domiar będzie znosić jego wybuchy.

Gość gość
Tak mieszkanie jest na niego, bo jest jego! Dzięki za odzew, znowu robi mi awanture i przy siostrze, ze mi tylko jego pieniądze w głowie. Bogaty facet, takie awantury komuś urządzać?

Gość gość
Najważniejsze, żebyś trzymała dziewictwo do ślubu.

Gość gość
Po chuj tam siedzisz i robisz z siebie szmate??? Jescze chcesz sie przytulac rano do tego chama? Ja bym wysiadla juz w pociagu, strzelila go w niewyparzony ryj i pojechala do domu. Ale ja w przeciwienstwie do autorki mam szacunek do siebie i nie daje sie traktowac jak sciere

Gość gość
I ty jeszcze tam siedzisz? Nie masz honoru dziewczyno.

Gość gość
Po chuj tam siedzisz i robisz z siebie szmate??? Jescze chcesz sie przytulac rano do tego chama? Ja bym wysiadla juz w pociagu, strzelila go w niewyparzony ryj i pojechala do domu. Ale ja w przeciwienstwie do autorki mam szacunek do siebie i nie daje sie traktowac jak sciere

Gość gość
Jego siostra powiedziała, żebym nie zwracała uwagi i do jutra mu przejdzie :(

Gość gość
Ale burak z niego, co za idiota skończony.

Gość gość
Dobrana z was para: Cham i burak + i szmata bez honoru, ktora pozwala na siebie pluc. Zrobisz mu dzis loda na zgode? Trzeci dzien sie upadlasz, czemu nie bardziej

Gość _Carycka
Nie zwracala uwagi bo do jutra mu przyjdzie?? A wez z takimi radami! A do tego czasu moze pomiatac Toba. Pakuj sie dziewczyno I jedz do domu. Zachowaj honor silnej I niezaleznej kobiety

Gość gość
Zabrałam rzeczy wyszlam, na odchodne pokazał mi środkowy palec...Jak tak można ;(

Gość gość
Co za chamisko!!! Tej siostrzycce tez trzeba bylo cos powiedzieć!

Gość gość
Dobrana z was para: Cham i burak + i szmata bez honoru, ktora pozwala na siebie pluc. Zrobisz mu dzis loda na zgode? Trzeci dzien sie upadlasz, czemu nie bardziej

Gość gość
Przepros, ze faceta zdenerwowalas, daj mu wszystkie pieniadze, rob wszystko co i jak on chce, a potem zal sie na kafeterii, ze jestes zle traktowana. Na dobre traktowanie widocznie nie zaslugujesz, poniewaz mozna tobie nasrac na glowe, a ty jeszcze pytasz, czy cos zle zrobilas. I kazdy facet o zauwazy. Takich ludzi jak ty sie niestety nie respektuje, poniewaz nie ma zadnych konstekwencji.

Gość gość
Ho ho A ja uważam, że cham będzie chamem nie ważne czy spotka osobe wychowana czy nie. To zwykły cham, burak. Twoje nastawienie nic tu nie da. Kopnij dziada w d**e on się nie zmieni. Do każdej będzie taki sam.

Gość gość
ma racje, zaczekaj do jutra a w międzyczasie mozesz mu wylizać stopy i całować go po tyłku. Jutro on na ciebie splunie, wytrze sobie o ciebie buty a ty go będziesz przepraszać

Gość gość
I jak tam autorko? Zrobilas mu loda z pokykiem i dalas na siebie nasrac, zeby sie pogodzic?