Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was tez cieszy cierpienie innych ludzi ?

Polecane posty

Gość gość
Daj sie zaorac i po klopocie.

Gość gość
gość dziś Taka nasza natura, rodzimy się, a potem umieramy. Ważne są wybory jakich dokonujemy. Po to istnieją uczucia, by być istotami wyższymi, by czuć instynktownie co jest dla świata i dla nas odpowiednie, a co niewłaściwe. Uczucia to nasza osobista, wewnętrzna busola, którą każdy posiada i nie potrzebuje żadnych szkoleń pochodzących z głów innych osób. Sami produkujemy własną moralność. Posiadamy także własne granice otwarte na in put tylko do pewnego momentu, które wspierane są przez poziom honoru i szacunku do samych siebie. Dlatego nie można pozwalać na naruszanie tych granic. Można przy tym wybaczać błądzącym, zahaczajacym o nie lecz nie można ich otwierać dla szturmujących siłą. Stąd motyw walki. Ucieczka od tego to zwykłe tchórzostwo.

Gość gość
Mnie to najbardziej cieszy jak politykom nie starcza do pierwszego bo wtedy wiem ze jestem bogatszy od nich :)

Gość Pole kartofli
gość dziś Daj sie zaorac i po klopocie. x A masz traktorek chociaż? :D

Gość gość
gość dziś Bogaty nie oznacza zły. :)

Gość gość
Wcześniej czy później natura sama wyeliminuje ,szubrawców ,potworów i sku*wysynów niszczących innym życie ! To jedyna na tym świecie sprawiedliwość ! Umiera potwór ,o jednego potwora mniej !