Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie moge go wymazac z pamieci

Polecane posty

Gość gość

Kiedys dawno temu bedac w zwiazku poznalam chlopaka ktoremu sie podobalam,ktory byl w stanie przenosic dla mnie gory.Ja do niego tez cos czulam ale noe chcialam zostawiac swojego wtedy obecnego chlopaka poniewaz byl dlanie wazny.Szczerze mowiac czułam do nich cos tak samo mocno.Zostalam z chłopakiem ktorym bylam,wzielismy slub .Tamten znalaz sobie dziewczyna z ktora jest do dzis.Minelo juz13 lat a ja nadal mysle o tamtym.Ostatnio widuje go czzesto.I czesciej o nim mysle.To chore .Mam rodzine.A ja nadal cos czuje do tamtego chlopaka.I jest to silniejsze odemnie....czemu tak sie dzieje

Gość gość
A temu pewnie ze to był on :)

Gość gość
Znudzil Ci sie onecny związek

Gość gość
Pomyśl lepiej co zrobić by urozmaicić czas spędzany z mężem, łatwiej jest snuć alternatywną wersję szczęścia (idealizacja czegoś niespełnionego) niż popracowac nad tym co już się ma.

Gość gość
To normalne.Wiele osób ma takie myśli.Wiem o tym gdyż z niejednym kumplem piłem wódkę i ten temat często był poruszany. Ja mam to samo. Żona mi się udała, a myślę o dawnej koleżance ze szkoły średniej. Jestem pewien że wyleczyłaby mnie jedna chwila z nią sam na sam. Bardzo chciałbym ją pocałować gdyż nie zdążyłem tego zrobić 15 lat temu. Nie chodzi mi o seks. Wystarczy pocałunek. Gdybym zaspokoił ciekawość jak to jest się z nią całować, przestałbym o niej myśleć.