Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość sprzed lat

Do pana Andrzeja i reszty

Polecane posty

Gość gość sprzed lat

Panie Andrzeju i cała reszto forumowych nicków. Był czas kiedy tutaj przebywałem i nawiązywałem kontakty z kobietami.Ten czas to czas przeszły.Ale ten czas był czasem bardzo dobrze przeze mnie wspominanym.Nigdy nikt do nikogo nie miał pretensji nigdy nic co było ściśle tajne#czytaj prywatne# nie ujrzały osoby postronne.Jeżeli nie potrafimy uszanować drugiej osoby nie zaczynajmy tematu.Nie manipulujmy.Nie obrażajmy.Wyrządzić komuś krzywdę jest cholernie łatwo.Naprawić to już wyższa filozofia. Czytając o tych groźbach,danych,wyzwiskach różnej maści zastanawiam się czy to tani teatr spektakl niszowy dla prostej publiki czy też w ludziach rodzą się aż takie instynkty.A to tylko forum i nie zapominajcie o tym.

Gość gość
Przyznaję Ci rację. Ludzie są tu jak psy spuszczone z łańcucha.

Gość gość
mówisz o sobie gościu?

Gość gość
najgorzej to jak pan x pisze z panią y a cała rzesza gości wchodzi między nich z buciorami albo jest też opcja zazdrosnej czy zazdrosnego osobnika v i sypią się wyzwiska

Gość gość
Mało to nicków przez to odeszło? Ale są osoby, które obrażają, wyzywają i chuj wie co robią byle dopiec innym. Weź taką Mid, jak ją czytam to mam ochotę zapytać o czym ona piertoli, bo wyzywa ludzi od multikontowcow, daje do zrozumienia że ludzie zmieniali sobie nicki, bo kurfili się a takich mid jest kilka to i jest szambo i kilko mułu od wymyślania. Po co oni wogle tu są ?

Gość acordeon
No nie mówcie,że traktujecie to forum serio?Owszem szacunek do człowieka trzeba mieć,ale to jest wirtualny świat i stan umysłu.

Gość gość
kometa i samsara rwaly se kudly z lbow o pokazy:P

Gość acordeon
Widzisz gościu chcesz być śmieszny,ale nie jesteś.Nic nie wiesz,a piszesz z partyzanta historię o której bladego pojęcia nie masz.