Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przemek32

czy ona coś czuła ?

Polecane posty

Gość gość
Mężatka nie powinna Ci zawracać głowy. A Ty nie powinieneś nawet myśleć o mężatej i dzieciatej.

Gość gość
Wiesz troche Cię rozumie , nawet doskonale.. Poszłea poprostu za glosem serca a nie raz tezeba wlaczyc myslenie ( rozum) Trudno stało sie i poszles za glosem serca.. Wydaje mi sie ze musiala cos czuc , bo inaczej nie spotykała bu sie z Tobą.. Ale skoro postanowila odciac sie od Ciebie to albo cos czuje i pruboje zapomniec o tobie bo wie ze to nie ma sensu bo mp ma dzieci a dzieci jak wiadomo potrzebuja ojca matki ogolnie pelnej rodziny.. Albo druga wersja jest taka ze mogla.miec kryzys z mezem i poprostu szukała osskoczni.. Nie powinienes wogole dopuscic mysli o niej. Jak sie.poznaliscie i w twoim sercu zaczeli cos kielkowac w.postaci uczucia do niej , to ty powinienes sie zastanowic wlaczyc rozum i uciac te relacje całkiem.. Ja jestem w podobnej sytuacji , bardzo mi sie podobal taki keden mezszczyzna w pracy , ja jemu raczej tez.. Ale ja sie zwolnilam , calkowicie sie odcielam bo.mam meza , ale do dzis nie moge go zapomniec ciagle o nim mysle i wogole.. jest mi z tym ciezko :(

Gość gość
Dodam ze zaden facet nie wywolal nigdy w zyciu takich uczuc jak on... :(

zgadzam się z Tobą w zupełności i wydaje mi się że bardziej ta opcja o kryzysie jest trafniejsza. Tylko nie rozumiem czemu wiedząc to wszystko nie potrafię jakoś o niej zapomnieć , ciągle o niej myślę nawet jak 5 miesięcy się nie odzywa :( nie wiem co mi się stało ale naprawdę nie potrafię ruszyć z miejsca :( ciągle sprawdzam fb czy była czy coś wrzuciła itd...., ale staram się nie pisać bo wydaje mi się że ona tego nie chce :( Ciekawe czy czasem jeszcze o mnie pomyśli :(