Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PrezesSztywniak

Jak zagadać do dziewczyny której nie znam?

Polecane posty

Niedawno wpadła mi w oko pewna dziewczyna ze szkoły. Ja nie znam jej, ona nie zna mnie i może być z tym problem. No, ale cóż. Przecież każdy się jakoś poznaje. Ponadto jest ona w klasie sportowej, a osoby z takich klas są na mnie cięci. Najczęściej tacy ludzie są wredni wobec mnie ze względu na mój styl życia. Ja nie piję, nie palę oraz nie imprezuję i nic nie poradzę na to że mnie to nie kręci. Szczególnie boję się do niej zagadać, bo już na jednej dziewczynie z klasy sportowej się przejechałem. Okazało się, że jest przerażającym żywiołem natury. Obiecałem sobie że nie będę szukał byle jakiej dziewczyny, ale ta dziewczyna mi się naprawdę spodobała i chce do niej zagadać. Nie robię tego wcale na pokaz ani po to aby zemścić się na byłej czy coś. Do tej pory podobały mi się dziewczyny starsze o rok (częściej niż rówieśniczki). Ponadto ta dziewczyna idzie do szkoły w tym samym kierunku co ja i przez połowę drogi mógłbym z nią iść i wracać ze szkoły. Tylko nie wiem czy to wypada powiedzieć "cześć" dziewczynie, której w ogóle nie znam. Co ona sobie pomyśli? Albo inaczej, od razu coś wyczuje. Parę miesięcy temu próbowałem poderwać dziewczynę starszą o rok, ale ona mnie unikała. Może to dlatego, że za często do niej zagadywałem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować