Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak okazac mezczyznie milosc?

Polecane posty

Gość gość

Serio pytam bo jestem niedojrzala.

Gość gość
kopnij w duupe i jaja

Gość gość
miłości się nie da okazać, możesz okazać zainteresowanie, dokument funkcjonariuszowi, albo zwykkłą szmatą, zresztą.... jak chciałabyś okazać miłość policjantce {*~*} ??

Gość gość
Gdybyś kochała nie musiałabys pytać, instynkt wtedy działa

Gość gość
Nie bo on powie ze jest zabawka jak go dotkne. Inne pomysly?

Gość gość
Dalam mu papu, posmyralam, dalam buziaczki w policzek, zalozylam czapke, opiekowalam jak byl chory, dalam prezent. A on mowi ze nie kocham go.

Gość gość
TY nie potrafisz kochać nawet nie wiesz co to znaczy autorze być kochanym nigdy od nikogo tego nie dostałes i tak będzie zawsze nie zasługujesz od nikogo

Gość gość
21:10 Co ty gadasz? Znalazl się znawca języka polskiego! Da się okazać zainteresowanie, gniew, sympatię, nienawiść i inne uczucia. Więc także i miłość. Najlepiej okazać dając osobie kochanej to, czego potrzebuje.

Gość gość
Nie wiem czego on potrzebuje? On potrzebuje raz byc zabawka a raz byc tulony. Raz byc traktowany jak nastolatek a raz jak pan domu. Raz chce wolnosci. Raz chce spetania. Emocji to daje mu to a on nadal ze nie kocham go. To co jeszcze?

Gość gość
21:15 właśnie nie! miłość może być albo jej niema, do kamienia możesz sobie okazać sympatię, tuląc, głaszcząc, rzeźbić dłutkiem tudzież pieścić gąbką, ale kamień nie specjalnie da ci znać że cię kocha... możesz go połknąć i nie wiem jak u kobiet ale u mężczyzn wtedy to na pewno nie jest miłość, w szczególności w ubikacji {*!*}

Gość gość
Chce zeby byl moja szm..tą. Dawal mi na zawolanie ale wtedy mowilby ze jest zabawka. To jak okazac mu ze ogolnie nie jest? Tylko taki mam temperament i moge dac mu tez czulosc czy co tam chce jeszcze, obojetne zeby czul sie kochany

Gość gość
dziś Ale kamien nie powie ci: jestem dla ciebie tylko zabawka nie kochasz mnie

Gość gość
Ja kocham po dzikiemu. Nie tak jak ludzie smuca o sielankach: kochanie a moze jeszcze wiecej cukru do kawki? Moze jeszcze za malo cukru? Moze jeszcze slodkiej bitej smietanki? A moze jeszcze czekoladki? Tylko po dzikiemu jak dzik

Gość gość
Denerwuje mnie kiedy ludzi smeca ze milosc to jest tylko wtedy jak sie komus zawiazuje szalik, i caluski zeana i slodka kawka i tylko usmiechy i spokojna rozmowa i nuda jak diabli. Milosc tez jest wtedy kiedy kogos sie pozada i chce robic rozne brudne fantazje za zgoda oczywiscie i z namietnosci i to tez jest zabawianie sie soba a nie tylko slodkie bzdety a moze jeszcze wiecej cukru, moze jeszcze pocukruje? Kumacie?

Gość gość
Dojrzalosc mnie denerwuje bo wieje staroscia a ja nie chce starosci. Boje sie jej. Starej twarzy tylka i w ogole smierci. Nie chce o tym myslec wiec chce sie z nim bawic, nim bawic ale nie na chwilke tylko moze byc na zawsze ale nie tak jak ludzie ktorzy smuca tylko o sacunku i slodkosciach i tylko spokojnie ble ble ble. Chce namietnie i zmyslowo no ale tak by czul sie kochany a nie przedmiotem.

Gość gość
nie okazuj, bo i tak cie wykorzystaja faceci nie szukaja milosci, bo sami kochac nie potrafia im tylko na seksie zalezy wiec ty tez powinnac cos czerpac z takiej znajomosci bez milosci np kase

Gość gość
Ee kochaja tylko po dzikiemu. Mnie trafil sie facet ktory kocha jak kobieta...a ja jak facet po dzikiemu...