Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokeninside87

czy jak nigdy nie miałam chłopaka i nigdy nie była tulona w wiadomy sposób

Polecane posty

Gość brokeninside87

to rachunek musi się wyrównać, ilość tuleń musi zostać wyczerpana i w przyszłości będę tulona aż do śmierci, żeby mi to wynagrodzić?:)

Gość gość
Też nie byłem tulony ani nie miałem kogo tulić. O, kopia Tygryska.

Gość gość
Dziękuję ododwzajemniam Tobie przytulasa. Masz rację, nie wiem dlaczego to wyżej się tak samo nazywa. To chyba nie Ty?

Gość gość
Seks tez będziesz uprawiać do smierci, zeby bylo ci to wynagrodzone ;)

Gość gość
Brok, znajdź se chłopa, bo Ci już odbija z braku tych tuleń. Dla własnego dobra i nas wszystkich. Kiedyś myślałem, że będę Twoim dożywotnim tulicielem, ale Ty raczej byś mnie nie chciała, więc odpuściłem. Rozumiem jednak Twój problem i wszystkich kobiet spragnionych tulenia. Każda samotna powinna mieć tuliciela z urzędu, a te bardziej zasłużone nawet przydzielonych osobistych porywacieli:)

Gość gość
dziś brok to nic strasznego;) nie masz się czego bać;)

Gość brokeninside87
gość dziś dziś brok to nic strasznegooczko.gif nie masz się czego baćoczko.gif x czy jesteś tego ABSOLUTNIE pewien?:( x gość dziś Brok, znajdź se chłopa, bo Ci już odbija z braku tych tuleń. Dla własnego dobra i nas wszystkich. Kiedyś myślałem, że będę Twoim dożywotnim tulicielem, ale Ty raczej byś mnie nie chciała, więc odpuściłem. Rozumiem jednak Twój problem i wszystkich kobiet spragnionych tulenia. Każda samotna powinna mieć tuliciela z urzędu, a te bardziej zasłużone nawet przydzielonych osobistych porywacieliusmiech.gif x jej, jaki jesteś miły, oczywiście, że bądź moim tulicielem, widać, że znasz się na rzeczy:( ne odbija mi, ja zawsze taka byłam:)

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek I zapisz się a otrzymasz informację oraz szczegóły o zarobku.