Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zawsze na początku

Polecane posty

Gość gość

czy zawsze na początku znajomości od razu czuliście chemię? czy to przychodziło z czasem, po dłuższym czasie..

Gość gość
Kobiety mają wymagania, że musi byc na początku. A znajoma mówiła że przyszło jej z czasem, z początku wcale jej się nie podobał. I co Wy na to? Odrzucaczki randkowe?

Gość gość
prawdziwa chemia to nawet szklo przezre...czyt.przegryzie a zegarek to tylko swieczki ogarek...

Gość gość
no właśnie nie wszystkie kobiety, u mnie to przychodzi z czasem.. a np. kolega twierdzi, że musi być na początku, bo nic z tego nie wyjdzie..

Gość gość
Bez przesady, często mniej urodziwe mają większe branie od tych ładniejszych bo nadrabiają charakterem... ładna nie zawsze fajna, może być przygłupia albo zwyczajnie pisdą niemiłą ;-)

Gość gość
Najgorzej jak nie jest ani najładniejsza, ani rozgarnięta specjalnie, no i na dodatek jest pisdą... Ale nawet takie mają mężów, najczęściej dobrych, nie ma reguły :-D

Gość gość
dziś nie ma chemii, nie ma randki chemia może pojawić się od razu, nagle po czasie nagle i po czasie w niezauważalny sposób ja nie lubię męczyć się z przypadkowymi ludźmi

Gość gość
Może po czasie. Tak się stało z kimś kogo długo znałam. Wystarczyło przypadkiem chwycić się za dłonie i buum.

Gość gość
Od początku znajomości wirtualnej była chemia, potwierdziło się w życiu.

Gość gość
Zgadza się od wirtualu do realu