Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zabić definitywnie?

Polecane posty

Gość gość
08:13 dzięki. Tylko jak do tego doprowadzić. Są ode mnie wielokrotnie silniejsi, mogą mnie zniszczyć w każdej chwili. I własnie tego nie chcę dożyć.

Gość gość
08:15 u mnie jest skutkiem działania złych ludzi.

Gość gość
tarczycę zapomniałam dodać,. czy Ty autorko miałaś to wszystko badane? Poziomy wit D, B12 i td, a tak od siebie dodam,ze świat jest i będzie zły, ale to od nas zależy jak go odbieramy, interpretujemy, to od siebie musimy zacząć zmianę nie innych, tak łatwiwej wiadomo,powiedziać z e on, ona jest zła, ale zajrzeć w siebie jest trudo prawda?

Gość gość
08:15 Autorka już wyraźnie określiła przyczynę, więc milcz.

Gość gość
gość dziś Ciężko odpowiedzieć, nie znam sytuacji...

Gość gość
idz do przodu i żyj na złość tym ludziom, walcz o sobie, bo jak się zabijesz to przegrasz, chcesz tego?

Gość gość
08:18 a ty jestes lekarzem że tyle pyskujesz o chrobach i leczeniu? Masz uprawnienia żeby mi pisać co mam robić? I uspokój się, bo ja jestem spokojniejsza od ciebie. Może to ty jesteś chora psychicznie.

Gość gość
08:18 Organizm zaburza psychikę, ale to działa też w drugą stronę - psychika zaburza organizm.Np. od długotrwałego stresu można się nabawić niedoczynności tarczycy, ale samo jej leczenie (leczenie skutku) nie pomoże, trzeba zlikwidować realną przyczynę.

Gość gość
08:20 ja juz przegrałam.

Gość gość
hahaha ewidentnie szukasz pretekstu do odebrania sobie życia, jak to samobójcy mają w zwyczaju, trochę się znam , potrafią sie pokłocić jak maż mojej znajomej, zeby się wyhuśtać, ktoś c***isze zebyc zrobila badania a ty atakujesz, wg mnie jestes psychiczna i nie chcesz pomocy a Wy nie udzilajcie żadnych rad, jak sie zabic nie umiesz to tu sposobu na to nie znadziesz, niekt ci normal;ny tego nie powie

Gość gość
08:21 NIE MAM CHORÓB ORGANICZNYCH. Jeszcze do ciebie nie dotarło? Będziesz mi diagnozować chorobę tarczycy przez internet? Zdajesz sobie sprawę jakie to jest głupie?

Gość gość
gość dziś Czytaj ze zrozumieniem, idiotko

Gość gość
Nikt nie szuka do tego pretekstu, instynkt samozachowawczy jest bardzo silny. Dlatego ludzie którzy doprowadzili kogoś do samobójstwa, ponoszą tym wiekszą odpowiedzialność.

Gość gość
Czytam ze zrozumieniem i wyrobiłam sobie bardzo niską ocenę twojej inteligencji a raczej jej braku, kretynko. Podobnie jak twojej nieumiejętnosci wysławiania się.

Gość gość
08:26 Śmierć jest elementem instynktu przetrwania. Poczytaj sobie tutaj neneshy blogspot.com/2018/09/smierc-jest-poczatkiem.html

Gość gość
08:28 Poważnie jesteś debilką :) tamten gość popiera twoje racje a ty się rzucasz jak pchła na zdechłym jeżu. Żałosna jesteś, naprawdę ci psychiatra potrzebny bo masz faktycznie pokrzywioną percepcję, teraz to udowodniłaś

Gość gość
I nikogo tu ni atakuję, to wy napadliście na mnie co tylko przekonuje mnie, że nie warto żyć. Oczywiście dziękuję też osobom które wzięły moją stronę.

Gość gość
08:30 a ty jesteś chamką i psychopatką, nerwy ci puszczają bo widać to po wyzwiskach, argumentów zabrakło i twoja głupota wyłazi na wierzch, w dodatku tak szybko. Nie wróżę ci kariery w żadnym dobrym zawodzie.

Gość gość
08:35 Beka z ciebie :D jedyną, której tu puściły nerwy, jesteś ty i dobrze o tym wiesz. Ale miło widzieć, że osoba z 'depresją' zaczyna teraz mieć nerwicę ;) Umawiaj się do endokrynologa i psychiatry, potrzebujesz bardzo.

Gość gość
Wierzę w sprawiedliwość i że przyjdzie taki dzień, w którym jedynym wyjściem dla ciebie będzie samobójstwo.

Gość gość
gość dziś no dokładnie, jest tak zafiksowana że nie potrafi już prawidłowo odebrać przekazu pisanego. Autorko idź się leczyć.

Gość gość
Durne prowo, nie karmcie trolla

Gość gość
Twój przekaz pisany jest tak idiotyczny że nie wiem jak skończyłaś podstawówkę.