Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro idę zrobić aborcję...

Polecane posty

Gość gość

Już postanowione. wiem że się będę smażyć w piekle ale cóż na to poradzę...

Gość gość
masz wolną wolę... sama wybierasz zło... sama wybierasz piekło... twój wybór...

Gość gość
Twoje cialo, twoje zycie, twoja decyzja. I nie daj wpedzic w piczucie winy przez pato-kato-logie

Gość gość
Do piekla z pewnoscia nie trafisz, nie ma juz miejsc, poniewaz wszystkie zostaly zajete przez slugi boze, jak np. swieta inkwizycja i wielu innych wspanialych chrzescian, ktorzy mordowali przez wieki. Jezeli to nie prowo, to nie ma powodu zaprzatac sobie glowe pozbyciem sie zlepka dzielacych sie komorek.

Gość gość
ja nie jestem ani katolikiem ani ewangelikiem ani prawosławnym itp itd ani nawet tzw chrześcijaninem (bo to też tylko ludzie wymyślili), ja jestem po prostu wyznawcą Jezusa Chrystusa, czytam pismo święte i to mi wystarcza, w życiu kieruje się słowami Pana i dekalogiem, to wystarczy by być dobrym człowiekiem i dostąpić zbawienia, kościoły i różne odłamy to już tylko wymysły ludzkie, to nie pochodzi od Najwyższego

Gość gość
Dokładnie, nie wiem czy to dobrze ale póki co nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Jestem wierząca, chodzę do kościoła ale już nie wierzę tak jak kiedyś przez to co mnie spotkało w ostatnich latach... Wiem że to źle ale jeszcze gorzej by było dla Dziecka które bym później miała obarczac swoimi problemami...

Gość gość
dziś ty też jesteś tylko zlepkiem komórek, ciebie też powinno się pozbyć

Gość gość
Pismo swiete, dekalog, Pan i zbawienie to tez ludzkie wymysly, wiec nie ma roznicy w jakie bajki wierzysz.

Gość gość
Najłatwiej wszystko zabić.

Gość gość
gość dziś W piekle miejsca starczy dla wszystkich, i dla, jak to mówisz, sług bożych i świętej inkwizycji (jeśli postępowali niezgodnie z Dekalogiem), i dla matki zabijającej dziecko w swoim łonie. Nota bene ty też jesteś zlepkiem dzielących się komórek. Durnym do tego, ale co począć.

Gość gość
@10:06: oczywiscie, ze jestem zlepkiem komorek baranie, z ta roznica, ze w wyspecjalizowanej formie, zdolnej do zycia poza organizmem matki. A ty porownujesz drzewo do akurat zakielkowanego nasienia.

Gość gość
@10:11: nie trzeba wszystkiego zabijac, poniewaz wszystko co zyje i tak predzej czy pozniej umrze. Wiele "dzieci" umiera w pierwszych tygodniach zycia w lonie matki, widocznie bog je zabija nie bojac sie piekla.

Gość gość
Niedaj sobie ryc glowy ! Dobrze robisz liczy sie tylko twoje szczescie , niebedac szczesliwa niebedzesz w stanie dac szczescia dzecku , madra decyzja , powodzenia jutro i szczesca w zyciu najlepszego

Gość gość
zgłaszam to na dyżur,net aborcja jest w tym kraju prawnie zakazana mam nadzieje ze sie tobą zajmą

Gość gość
Heh jaka dyskusja się wywiązała :D proszę bardzo zgłaszać, bo w "tym" kraju aborcja nie jest zakaźana. Do gość : dzięki za miłe słowa ;) a Piekła się nie boję bo już chyba gorzej nie może być niż teraz :D

Gość gość
Oczywiście że jest zakazana i nielegalna

Gość gość
Zrobisz jak chcesz, ale mordercą zostaniesz już całe życie. Można tego w żaden sposób nie odczuwać i podchodzi do tego jak do pracy. Podobne odczucia mieli ludzie, którzy wpychali innych do komór gazowych w obozach koncentracyjnych. Była to dla nich tylko praca.

Gość gość
Taaa a ja jutra eutanazję juto idę se zrobić.