Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadlam w obsesje np kolegi z pracy

Polecane posty

Gość gość

I nie umiem sie opamietac. Mysle o nim caly dzien. Chyba sie zabujalam. On mnie zagaduje i pogarsza sytuacje bo uwazamnie chyba za osobe ciekawa pod wzgledem zainteresowan. Sam przeszedl ze mna na czesc na moje dzien dobry. Widuje go co kilka dni to tyle ale chyba kogos ma. Tzn nie wiem czy ma ale taki przystojny to na pewno :D

Gość gość
Jeszcze on do mnie mowi takim troskliwym niskim tonem i sie o mnie martwi i mnie tym jeszcze nakreca. Nie widzialam go juz 1,5 tyg i do mnie zadzwonil zapytac jak sie czuje i czy mi w czyms pomoc. Bylam oschla i boje sie ze teraz pn mysli ze ja go nie lubie :/

Gość gość
chce cie podwrwac, skorzystaj z okacji i bzyknij sie

Gość gość
No wlasnie nie jestem pewna czy po prostu sie nie troszczy o mnie jako o kolezanke z pracy i ze moze chodzi o jego zaciekawienie moja osoba a nie o chec poderwania mnie. Sama juz nie wiem.

Gość gość
to moze zamiast byc oscla ciagle, to zacznij byc mila.

Gość gość
Staram się ale bylam tak zaskoczona ta rozmowa tel ze do mnie zadzwonil ze nie moglam wykrztusic slowa i ucinalam rozmowe :/ Sama odnioslam wrazenie ze on sie dopytywal a ja bylam oschla. Gdybym teraz mogla to zmienic ale jeszcze go nie widzialam. Glupio mi z tym, ze mi sie spodobal i staram sie to ukryc.

Gość gość
sama nie wiesz czego chcesz, jak mnie w w******ja takie laski. Podoba ci sie ale to bede ukrywac, p******e

Gość gość
Wiem, ze moje zachowanie jest irracjonalne i do tego zle sie czuje z tym jak sie zachowawalam ostatnio, stad mam nadzieje zobaczyc go niedlugo i naprawic swoj blad.