Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość JoannaPannaK

Chłopak, który chce się spotykać z koleżanką, z którą kiedyś sypiał

Polecane posty

Gość JoannaPannaK

Poczytalam już trochę ciekawych rozmów na forum, ale jak wiadomo kazdy przypadek jest inny. Spotykamy sie z moim chlopakiem od roku, mieszkamy razem, prowadzimy wspolne zycie, wszystko jest ok. Gdyby nie to, ze ma on kilka kolezanek, z ktorymi sypial czy tez raz sie przespal (nie wiem, nie draze ile razy i gdzie). Nie jestem jakas straszna zazdrosnica, powiedziam, ze nie przeszkadza mi zeby spotykal sie ze starymi kumpelami, ze sama chętnie je poznam, ale nie z tymi, z ktorymi sypiał. Ma jedną koleżankę, ktora zna 7lat i twierdzi, ze dlugo sie znali, zanim cokolwiek sie wydarzyło. I ze potem normalnie sie kumplowali nawet jak byli w innych zwiazkach. On twierdzi ze powinnam mu ufać i dac troche swobody w tej kwestii. Ja twierdzę, ze to nie jest kwestia zaufania bo ufam mu w 100% ale raczej mnie to upokarza jak on spotyka sie z kolezanka z ktora kiedys spal (nawet jezeli spotyka sie z nia 2-3 razy w roku). Tylko ja uwazam, ze to jest chore, to ze mna jest cos nie tak czy raczej on idzie blednym tokiem rozumowania?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować