Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podroby na obiad

Polecane posty

Gość gość

Jak przyrządzacie? Np nerki? Zoladki? Koleżanka z pracy nie kryje sie ze jedza np gulasz z zoladkow a jej maz dobrze zarabia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No i co z tego, że dobrze zarabia? Czy będąc zamożnym jada się już tylko kawior i sushi? Każdy je to co lubi, ja akurat nie znosze podrobów i choćbym przymierała głodem to nie wziełabym ich do ust, brzydzą mnie okropnie :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja z podrobów uwielbiam wątróbkę pychota

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ja własnie lubie żołądki. Nie zjadłabym w życiu płuc, mózgu i nerek. Ohyda. Nawet kiedyś znana mistrzyni od gotowania podawała przepis na krupnik na żołądkach, według niej najlepszy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja lubię ozorki w sosie chrzanowym. Ale moim zdaniem ozorki i żołądki to nie podroby tylko mięso, bo to przecież mięśnie!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Gdzie kupujecie zoladki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jako dziecko lubialam zoladki i ozorki ktore robil ojczym. Sama nie gotuje, maz nie tknie, a samej dla siebie mi sie nie chce. Na 15 lat razzrobilam i noe wyszly takie jak pamietam z dziecinstwa, a moze smak mi sie zmienil , bo np za dzieciaka lubialam brukselke, teraz jyz minie smakuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bardzo lubię żołądki - robię jak flaki, albo jako gulasz. Serca kurzęce są świetne na szaszłyki z grilla, zamarynowane w occie balsamicznym i rozmarynie np. Móżdżek na grzance - poezja. W sumie tylko cynaderek nie lubię, bo żeby nie wiem jak były zrobione, to mi wonieją sikami ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A, a wątróbka to już w ogóle, i po prostu z patelni, i zapieczona, i jako pasta na chleb, i też na grilla - kawałeczki zawinięte w boczek... :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×