Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam w talii 74 cm na 170 cm wzrostu..czy to zgrabna talia?

Polecane posty

Gość gość

Wiek 35 lat Biust 97 cm Talia 74 cm Srodek pupy 92 cm Jestem wychudzona wg mojej rodziny i kolezanek z pracy

Gość gość
Masz duzo w talli. Ja mam 168cm i 65 w talii. Ale mzesz byc wychudzona jesli masz figure klcka bez wciecia w talii

Gość gość
Ponoć seksowna i optymalna talia to 70% z bioder.

Gość gość
Autorko, masz taka chlopieca figure.. małe wciecie w tali, wąskie biodra.. Biust jest :) na pewno nie masz figury klepsydry , gdzie róznica 30cm pomiedzy talia a biodrami jest optymalna.. np. 90-60-90 wymiary Wenus z Milo.

Gość gość
ja mam 70cm w pasie i 100cm w biodrach. Wiec podobno idealnie. I tak tez sie czuje. Pupe mam mega ksztaltna. Kobiety pewnie napisza ze jestem gruba ale po reakcji facetow nie daje sobie tego wmowic. Ogolnie chude kobiety nie sa zgrabne. Licza sie propocje, Takie latynoskie proporcje sa najlepsze :)

Gość gość
Weźcie się idźcie leczyć na głowę, jaka chłopięca sylwetka? W cycku autorka ma 23 cm więcej niż w pasie, a to oznacza, że zapewne nosi miskę D. A jeśli nie posiada talli, to ma miskę E. To, że w tyłku jest 92 tzn, że jeśli nie ma talii, to ma dwa kawałki konkretnego mięcha na du/pie, a jeśli talię ma, to ma szersze biodra i lekko płaskie pośladki. Odezwały się osy z różnicą pomiędzy pasem, a biodrami wynoszącą 30 cm, a wymiary mają pas 90, a dupa 120. Dopóki nie widzisz jedna z drugą sylwetki, to nie wyrokuj, czy dana osoba wygląda jak facet, albo jest gruba mając 60 kg przy 160cm wzrostu.

Gość gość
gość dziś A w cycku masz zapewne. Idealnie... nie zesraj się. Sylwetka, która mówi facetowi, że jesteś zdrowa i płodna, to jednakowy wymiar w biuście i biodrach, a różnica w pasie nie powinna wynosić mniej niż 20cm. Więc osoba mająca 60 cm w pasie a 88 w biodrach, oraz osoba mająca 85 w pasie, a 115 w biodrach będzie tak samo idealna.

Gość gość
gość dziś A w cycku masz zapewne 75 cm.

Gość gość
W cycku mam 94 cm i wzrost 173cm. Idealnie. Dlatego uwazam ze laski, ktorym tluszcz odklada sie w pupie i cyckach nie powinny katowac sie dieta i dazyc do bycia patyczakiem.

Gość gość
Ja mam w biodrach 92 cm i mam szeroka, a olaska pupe, nic ciekawego szczerze mowiac. W tali mam 63, a biust jakies 84 cm. Wygladam normalnie

Gość gość
Odpowiadając na pytanie autorki - to nie jest zgrabna talia. Talia kobiety powinna wynosić około 67-70% obwodu bioder. Twoja talia, aby tworzyć ładne wcięcie, powinna mieć około 64 cm. Ale masz spory biust, przez co możesz optycznie wydawać się szczuplejsza w pasie.