Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy jest takiego zdania?

Polecane posty

Gość gość

Witam was. Piszę z takim małym doświadczeniem z jakim się spotkałem. Mianowicie, od zawsze interesowały mnie kobiety, oczywiście interesują do tej pory, jestem w związku itp. Lecz lubię czasami urozmaicić swoje życie sexualne, i zabawić się z facetem ... oczywiście na oczach mojej kobiety. Ona jak najbardziej lubi to, dla mnie to normalna rzecz tak się zabawiać, lecz po jakimś czasie postanowiłem powiedzieć jak jest na prawdę, znajomi się dowiedzieli itp... Ich pierwsza reakcja? Gej ... , oczywiście każdy od razu się od człowieka odwrócił, lecz to akurat pokazało mi kto przyjaciel a kto ku***. I pytanie do was, jak ktoś z was mógłby na takie coś zareagować?

Gość gość
Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek, czasami dwa w jednym:/ Brak miłości wymaga substytutów.

Gość gość
Mnie by to nie odpowiadalo na pewno. Jesteś bi.

Gość gość
Jestem biseksualny i lubię takie zabawy. Nie ma się czego wstydzić. A poza tym nie ma osobowości czysto homoseksualny lub heteroseksualnych. To zawsze jest spektru. A co do przyjaciół, sam napisałeś - nie ma się czym przejmować.

Gość gość
Dodam jeszcze, że zarówno moi znajomi jak i moja partnerka wiedzą o tym i nikomu to nie przeszkadza.

Gość gość
17.39 Są, nie długo będzie się mówić, że nie ma czegos takiego jak zoofilia, bo każdy może seksić się ze zwierzęciem, tylko na potomstwo.liczyć nie może..:/

Gość gość
To że nie ma ludzi stricte hetero to bzdura totalna. Nie wmawiaj takich herezji nikomu. Pasuje tobie jej więc w czym problem? Ja bym nie mogła ale inni mojego zdania podzielac nie muszą.

Gość gość
17.41 Niech zgadnę, jesteś bogaty?:/ Tobie przeszkadza, skoro piszesz o tym na forum, inaczej nie miałbyś takiej potrzeby.

Gość gość
17:41 Zazdro że tak powiem. Jakoś nie ubolewam że się odwrócili, mam swoją kobiete, kochamy się i życie toczy się dalej :)

Gość gość
To po co piszesz o tym na forum jak nie masz problemu?

Gość gość
Myślisz że tak od razu pogodziłem się z tym wszystkim? Na początku było ciężko i to w uj, także nie mów mi że nie mam problemu ;)

Gość gość
Twoja kobieta też musi mieć jakieś ciagaty albo jest zdesperowana że się na to godzi. Tym bardziej że jakiś facet cię bzyka na jej oczach

Gość gość
Na forum można pisać nie tylko o swoich problemach.

Gość gość
I nie, nie jestem bogaty, zarobkowo zupełnie klasa średnia ;) a czy mogę spytać, co moja sytuacja finansowa ma do rzeczy?

Gość gość
cieszę się, że udało ci się pogodzić z tym, szczególnie że nie ma w tych upodobaniach nic złego. Ty i twoja partnerka jesteście zupełnie zdrowi. Seksualność jest bardzo skomplikowanym konstruktem. Nie należy jej wciskać w dość pruderyjne ramy, tym bardziej, że banalnie mówiąc tłumione pragnienia zawsze jakoś "wyjdą" na wierzch. ;) Ach i nie ma nic złego w pisaniu na tym forum o swoich doświadczeniach, ktore już przepracowałeś. Pozdrawiam ciepło ciebie i twoją partnerkę

Gość gość
Homoseksualizm to grzech smiertelny !!!