Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość ludzi jest tak głupia,ze nie przyjmuje

Polecane posty

Gość gość

do wiadomości, że mogą się w czymś różnić np.od partnera czy partnerki w związku.

Gość marawstala
Najczęściej tak jest, ale nie wiem czy na dobre im to wychodzi : )

Gość gość
mi nie chodzi o tolerancję bo mnie kręciłoby bycie pod pantoflem jakiejś lady innej ode mnie chodzi,ze ludzie nie biorą pod uwagę, że te różnice są

Gość gość
i może są za duże i trzeba się rozstać albo jakoś je uwzględnienic

Gość gość
To jest myslenie typu: moje jest najmojsze! Wszystko inne i obce jest blee i gorsze. Ludzie nie lubia dyskutowac o roznicach i ich przyczynach, ale uwielbiaja sie dowartosciowywac i uwazac za lepszych. otaczanie sie ludzmi podobnymi sobie jest oznaka ograniczenia tej osoby.

Gość gość
Większość ludzi styka się z innością na co dzień w różnych sytuacjach. I jest zmuszona szukać kompromisów lub walczyć o swoje przekonania. Dlatego większość ludzi chce móc odpocząć w domu. Z kimś, kto myśli podobnie do nich. Co Cię obchodzi większość ludzi - chcesz budować związek na sprzecznościach, buduj. Masz wyzwanie.

Gość gość
Dziękuję bardzo za te jakże wielkie intelektualne dyskursy z osobą z przeciwnego bieguna. To własnie ludzie którzy myślą że przeciwieństwa są lepsza czują się lepsi a to zwykły bulszit bo na tym się nie da zbudować czegoś co prawidłowo funkcjonuje na dłuższą metę. Choć twierdzę że i bliźniacze podobieństwo nie jest dobre bo raz że nuda a dwa nic nie wnosi. A czymś to się i tak różnią. Facet ma siusiaka.

Gość gość
ja bede z osobą podobna do siebie chociaż mam fantazje o innej, nie chodzi o to,ze chcą podobnej do siebie, ale ze jak czubki wypierają z głowy,ze ta osoba jest jakoś inna

Gość gość
18.39 normalni ludzie, szukający wsparcia i miłości w związku, nie lecący na kasę nie zwiążą się z człowiekiem nielojalnym, nie godnym zaufania, zmieniającym poglądy, ludzi wokol siebie, interesujące go kobiety jak rękawiczki, od takich ludzi trzeba trzymać się z daleka, co innego mówią, co innego robią i co innego myślą. Jak dochodzą do tego choroby psychiczne, psychopatia trzeba iść w przeciwna stronę, ale tyłem, by nie dostać nożem w plecy.