Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruskie

Polecane posty

Gość gość
Jak się spytalam Rosjanina czy wybaczylby uderzenie w twarz przez kobiete to on " prawdziwa miłość wybacza wszystko ... no może oprócz zdrady " ogólnie stwierdził że oprócz zdrady nie ma rzeczy nie do wybaczenia kobiecie xD Xxxx To chyba ona :D ona tylko te iks dee iks deeee wstawia :o :D

Gość gość
Z tych tekstów widać, ze on strasznie kręci :( Każdy facet chce loda a on odpowiada to co taka Paulinka chciałaby usłyszeć „Jak będziesz chciała nie zmuszam” I to o tej prawdziwej miłość :O

Gość gość
Jeśli te teksty co pokazałaś są jej to znaczy, że ona już długo z nim pisze. Ja myślałam, że oni piszą jakiś miesiąc, albo dwa.

Gość gość
No też jeż dobra, niby to jej mężuś:D tyle z nim pisze, a dwa miesiące temu mówiła, że jest zakochana w tym blondynie:D

Gość gość
Ja zapomniałam na jaki mail założyłam konto na Sankt Petersburg i już tam nie wejdę :O :( Portfel napisał, ze chce ode mnie tylko seksu, wiec nie musimy się rozumiem i kiedy mogę :D Ten co Ci się podoba jest taki trochę przemądrzały i ciekawski strasznie Ten co pisałam, ze ładne Griszki spolodzilby to pytał się mnie czy z nim zapale blanta jak odwiedzi pl A inni to sami ze sobą piszą Nic ciekawego

Gość gość
Czyli nic nowego, sami przemadrzali i tylko seksie

Gość gość
I co odpisałaś portfelowi?:D

Gość gość
Nic mu nie odpisałam, bo napieprza tez sam ze sobą

Gość gość
Ciekawe czy Ilya Paulice wysyłał?:D Jak o oralu gadał to może i k****a wysłał

Gość gość
Jeden proponuje mi kilka tatuaży :D ciekawe za co za amatorskie i głębokie? Jak kilka a ja chce małe 5 to Tobie załatwię tez 5 małych :D

Gość gość
To załatw:D ten co kiedyś pokazywałaś czy inny?

Gość gość
Taki sobie ten tatuazysta, ale jak proponuje, że nas wytatuuje to może być

Gość gość
A jak myślisz, ile ten ilya ma wzrostu? Ona mówiła, że 190 ale mi nie wygląda na wysokiego

Gość gość
Hahaha dobre to może być :D amatorskie zrobimy o uciekamy wytatuowane :D :O

Gość gość
Mnie tak 180 cm, ale różnie to bywa. Bo ja mam 175 cm, ale nie wyglądam na wysoka, bo taka mam budowę dopiero jak ktoś koło mnie stanie to widać mój wzrost, wiec może mieć te 190 cm

Gość gość
Tutaj o tym pisała gość 2018.09.13 Pozdrawiam to ja brzydki pulpet , cieszę się że polaczysko mnie nie chce dlatego mam wysportowanwgo Rosjanina 190 X Na wysportowanego też mi on nie wygląda

Gość gość
Może o innego jej chodziło przecież blondyna tez przez dwa dni kochała to może poznała jakiegoś wysportowanego którego tez pokochała na pare krótkich chwil

Gość gość
To na pewno było o nim, pisała jeszcze, że ojciec llya umarł z przepicia:O

Gość gość
To tak samo jak ja bym pisała, ze kocham Antona/Wanie/Portfela/Olga/Nikite :D i ze są moi. ona nie wie co to miłość

Gość gość
To przrj****e musiał mieć w domu jak ojciec pił i pewnie był agresywny. To on tez będzie agresywny i przez to nerwowy :O

Gość gość
Zobacz na datę gość 2017.08.30 Od pewnego czasu spotykam się z pewnym programista z Rosji , ma na imię ilya i jest wysokim niebieskookim blondynem , wydaje się być dobrym człowiekiem z typowo rosyjska dusza , ale on daje symptomy , że jednak potrafi być zazdrosny np mówi , " O ale ty masz dużo mężczyzn w znajomych " albo " ja nie ufam nikomu jak prawdziwy rosjanjn wolę kontrolę " czy on się zrobi gorszy po Czasie?

Gość gość
Właśnie mi też się tak wydaje, że będzie pił i bił:O

Gość gość
Co do ten kontroli to ruscy zawsze pytają czy masz innego czy ci się nie podoba jak nie odpisujesz. Nawet taki portfel mimo, iż ma pieniądze i jest w miarę przystojny pisał do mnie przez dłuższy czas sam ze sobą. Do mnie do zwykłej polskiej karyby w ciemniejszej wersji chyba nie lubią odrzucenia i odmowy

Gość gość
Plus on nie jest blondynem a szatynem :D

Gość gość
Jeśli ona pisze z nim ponad rok, to może naprawdę już do niego wyjechała