Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malzenstwo vs bycie wiecznym singlem

Polecane posty

Gość gość

piszcie plusy i minusy, co sadzicie o danym wariancie zycia, czy ktorys jest lepszy, goryszy, czy trudny do zrealizowania

Gość gość
Kontrola 24/h na dobę, oddawanie wypłaty, mąż nie może nie mieć co robić. Seks dostępny, nie wiem czy codziennie ale prawdopodobnie tak., vs Singiel pełen spokój, robi co chce, nie robi nic jak chce nic nie robić, wypłatą zarządza sam. Seks niedostępny.

Gość gość
Wiadomo że singiel będzie pisała że ma lepsze życie a mężatka że jest najszczęśliwsza na świecie mając męża. Najlepiej jak każdy patrzy na swoje życie nie ingerując w życie kogoś innego. Niestety coraz większa liczba Polaków zamiast żyć własnym życiem to żywią, dowartościowują się życie kogoś innego. Przykro mi że mamy takich bezwartościowych ludzi w naszym kraju.

Gość gość
19.55 Ten mąż i tak lata z k....em po wszystkich s....ch tak jak ten singiel tylko że ten singiel nie okłamuje nikogo a przede wszystkim samego siebie.

Gość gość
jako singiel nie mam regularnego sexu i chociaż żeby kobietę sobie przytulić i wypieścić .

Gość gość
19:58. Współczuję męża, po z nim jesteś?.

Gość gość
20.01 Jestem singlem, a piszę to ponieważ wszyscy wiedzą że tak właśnie jest ale naiwna pani i tak we wszystko uwierzy. Jestem singlem z wyboru i może dlatego że gryzło by mnie sumienie.

Gość gość
Bycie singlem jest fajne, ale przez jakiś okres. Rok, dwa, zwłaszcza po rozstaniu, człowiek może sobie wszystko poukładać w głowie i przestać tesknic za byłym. Albo byłą. Singlowanie, które przechodzi w lata np 3, 4,5 itd, to już się robi katorga. Są oczywiście osoby, którym dobrze samym i nie chcą związku, ani małżeństwa, ale osobiście znam tylko jedną taką osobe. A i tak nie wiem, na ile to pozory a na ile własny wybór.

Gość gość
Singiel ma więcej seksu niż zamezny :)

Gość gość
20.59 Tak samo jest z pozorami w małżeństwie i niby kochającym się wsród znajomych czy rodziny.

Gość gość
"Jestem singlem, a piszę to ponieważ wszyscy wiedzą że tak właśnie jest ale naiwna pani i tak we wszystko uwierzy. Jestem singlem z wyboru i może dlatego że gryzło by mnie sumienie." X To, że Twój ojciec był takim mężem to nie znaczy że wszyscy tacy są. Widocznie nie znasz innego modelu rodziny i w sumie to dobrze, że jesteś singlem jak wdałeś się w tatusia.

Gość gość
'Singiel ma więcej seksu niż zamezny usmiech.gif" X Zależy jaki singiel o jaki zamężny?

Gość gość
Normalny, nie taki jak te peesdeczki co tu jęczą że są prawikami

Gość daniel z mazowsza
A mi to całe singlowanie OBRZYDŁO DO CNA. Mam je w sumie z konieczności bo mieszkam na głuchej prowincji, gdzie nic nie ma. Chciałbym mieć taką kilkumiesięczną córkę. Nosiłbym na rękach, kąpał, karmił,bawił, usypiał. Byłaby dla mnie wszystkim. Wszystkim..

Gość gość samotność jest straszna
Daniel, pełna zgoda.