Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Bronka S

Shape Up

Polecane posty

Gość gość Bronka S

Co sądzicie o tym środku?

Gość gość Renata 4
A co chcesz wiedzieć? Nie możesz wyszukac w Google?

Gość Renata 4
Mirek jaki nick taki poziom IQ... który wyrażasz swoim postem...

Gość gość Bronka S
Po prostu zastanawiam się ogólnie nad tym czy warto obok diety stosować suplementację, bo są różne opinie na ten temat

Gość Warwara
To pytasz sie o Shape Up czy ogólnie o suplementację?

Gość gość Bronka S
Tak w sumie to o jedno i drugie...

Gość Warwara
To jeżeli chodzi ogólnie o suplementację, to w sumie sa dwa zwalczające sie obozy. Jeden jest przeciwny i nie docierają tam żadne argumenty. Każdy wpis, aby nie wiem jaki on był jest złym wpisem i drugi który sobie chwali suplementację. Ja neleżę do tej drugiej grupy, ale tu są tez pewne warunki. Po pierwsze należy stosowac tylko suplementy legalne. A tych wbrew pozorom jest na rynku nie aż tak dużo.

Gość gość Bronka S
I tu jest właśnie problem, na co zwracać uwagę?

Gość Warwara
Dla mnie bardzo duże znaczenie ma fakt, czy dany środek jest wpisany na listę GIS. jeżeli go tam nie ma, to z punktu go skreślałam, aby nie wiem jakie opinie miał w internecie.

Gość gość Bronka S
No ale przecież są środki nie wiem ze Stanów, Szwajcarii... czytałam o takich, tych przecież nie będzie w rejestrze GIS

Gość Warwara
Właśnie, jeżeli firma jest poważna, poważnie traktuje klienta, to otwiera jakieś biuro, przedstawicielstwo, dział handlowy. Zobacz ze te najpoważniejsze firmy tak postępują. I nie chodzi tu mi o stronę .pl bo takową można posiadać na Karaibach to też łatwo sprawdzić (może bardziej popularny jest Cypr. Kupujesz taki środek, coś się dzieje i gdzie będzesz to reklamować> Na jakich prawach? Dlatego Ci napisałam, ze pierwsze sito, to rejest GIS. Jak tam nie ma środka to nie ma co w ogóle dalej sobie zawracać nim głowę.

Gość gość Bronka S
OK, to mam firmę, czy raczej produkt w bazie GIS i....

Gość Warwara
No i kolejna sprawa to sprawdzenie kto i jak dany produkt sprzedaję. Ja akurat jak się orientowałam przed zakupem, to na kartce zapisałam sobie cechy o jakie mi chodzi w danym suplemencie, wartości brzegowe, czyli nie wiem jak to ogólnie napisać, bo kartek tych już nie mam, a nie chciałabym się pomylić i wprowadzić cię w bład. Ale powiedzmy zapisałam sobie 10 cech które musiały być. I wystarczyło, ze jedną zazanczyłam na minus i całość już się nie liczyła.

Gość gość Bronka S
A jezęli zrobiłaś listę i 100 % miało jakas uwagę?

Gość Warwara
Przyznam się ze tak mi się nie zdarzyło, z tego co pamiętam. Ale chyba wtedy bym szukała dalej, ewentualnie jeżeli byłby taki środek mający jeden minus, to wybrała ten. Dużo by zleżało tu od tego czego ten minus by dotyczył.

Gość gość Bronka S
Czyli w sumie lepiej szukac do skutku...

Gość Warwara
Kolejną rzeczą jest strona internetowa. Tu własnie liczy się to o czym wspomniałam wcześniej. .pl można kupić wszędzie. Masz poprzez internet możliwość sprawdzenia na kogo jest zarejestrowana domena. Jeżeli osoba prywatna (wtedy nie ma danych), to mi by się zapaliło żółte światło. W końcu każda porządna firma której zależy na klientach i marce by się nie wstydziła tego, że sprzedaje produkt przez daną stronę zakładajac legalnośc działąń.

Gość gość Bronka S
No w sumie to racja...

Gość Warwara
Jak strona jest zarejestrowana na firmę, to masz tam wszelkie dane. Jeżeli jest to firma z Polski (nawet na tzw. wirtualnym adresie) to OK. Jak nie wiem z malty, Cypru, Chin, Tajwanu, panamy czy innego tego rodzaju państwa, to ze względu że są to właśnie suplementy u mnie jest światło czerone i definitywne skreślenie danego środka.

Gość gość Bronka S
Nie do końca rozumiem o co ci chodzi z tym wirtualnym adresem...

Gość Warwara
Bo nie każdy chce i musi rejestrowac firmę w domu. Osobiście przyznam ci się, że gdybym miała rejestrować firme i mieć opcję jej rejestracji w domu to tez bym się zastanawiałą. Te dane sa bowiem widoczne publicznie... Więc niektórzy rejestrują firmy na tzw wirtualnych biurach. ja kiedyć byłam przeciwnikiem takiego ropzwiązania, ale jak sie zastanowiłam, to nie ma w tym nixc złego. Gdybyć chciała załatwieć coś urzędowego to resztę danych znajdziesz czy to przez CEDIG czy KRS. Więc jak coś sprawdzam i ma adres biura wirtualnego, to w moich oczach to go nie dyskredytuje.

Gość gość Bronka S
Wiesz co, super się z toba pisze (rozmawia), odpowiedzi sa konkretne i ogólnie dotyczące chyba nawet nie suplementów, ale ogólnie bezpieczeństwa kupowania w internecie, wiec może wiecej osób skorzysta z twoich przemyśleń, bo o pewnych sprawach nawet nie pomyślałam, by coś tak sprawdzać. Ale niestety... teraz muszę skończyć, wrócę do tematu jutro, wiec jak moge prosić, to może jutro być dokończyła mi pisac na co zwracac uwagę.

Gość Małgorzata 32
Bardzo mądre podejście do sprawy, zrobiłam z tego cooą na zasadzie listy i zaczęłam sprawdzać. Wczoraj odebrałam paczkę a Shape Up. Teraz nic tylko spożywając głównie warzywka i ćwicząc oraz stosując te tabletki czekać na efekty

Gość gość Natalia 43
A ja się zastanawiam i nie to czy mi z tym środkem cos pasuje czy nie. problemem jest wesele w Grudniu na które jestem zaproszona. raz, że boje się iż w tym czasie schudne na tyle, ze sukienka którą juz kupiłam będzie na mnie wisiała, po drugie, dieta i uczta weselna (a w tym czasie jeszcze będę w trakcie walki o pozbycie się nadwagi) jakos moim zdaniem nie idą w parze... póżniej są święta... wiem, ze to wygląda jak wymyślanie, ale naprawdę nie wiem co zrobić. pomimo, ze na samą suplementację Shape Up jestem praktycznie zdecydowana

Gość Heńka 26
Moim zdaniem Shape Up to jeden z lepszych środków wspomagających odchudzanie.

Gość gość Elwira 27
Mi akurat bardzo zależało na tym by powrócić do swojej wagi po ciąży i chciałam to zrobić z jednej strony jak najszybciej, zdecydowałam się na te tabletki i nie żałuje wyboru

Gość gość
Moja siostra stosowała Shape Up. W 3 miesiace pozbyła się całej nadwagi

Gość gość Weronika
Ja z nadwagą walczyłam bardzo długo i praktycznie bez efektu. O Shape Up przeczytałam na blogu naszaracja.pl Zdecydowałam sie na zakup zobaczymy jaki będzie efekt

Gość Paulina 23d
W moim przypadku po zastosowaniu tych tabletek waga spadła o całe 14 kilogramów

Gość gość Franka
Moim zdaniem nie ma lepszego środka na odchudzanie. Stosowałam Shape Up przez 3 miesiace i pozbyłam się całej nadwagi