Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zęby

Polecane posty

Gość gość

WItam! Mój problem jest następujący: przez ponad5 lat miałam nieleczonego, ale zatrutego zęba. W tym roku sie on wykruszył i został sam korzeń, ktory jest czarny i zauwazylam rowniez cofajace sie i krwawiące dziąsło. do tej pory nie bolało, teraz zaczyna pobolewac. Co mam robić? Czy to może być nowotwór?

Gość Katarina81
Najlepiej szybko umówić się na wizytę u stomatologa, żeby sprawdzić co się tam dzieje ;) Mogę polecić Ci gabinet, gdzie leczę swoje zęby - http://trzebnica.dentonica.pl/ - pracują tam bardzo mili lekarze specjaliści z dużym doświadczeniem, więc na pewno Ci pomogą :)

Gość gość
Też uważam, że musisz szybko iść do dentysty. I to najlepiej do jakiej wiekszej kliniki stomatologicznej z kompleksową obsługą. Jeśli jesteś z Warszawy to polecam Eurodental, słyszałam o nich wiele dobrego no i moja siostra tylko tam leczy zęby.

Gość gość
Z nieleczonych zębów są rożne choroby nie tylko nowotwór.

Gość gość
Nie no, nie panikuj tylko szybko skonsultuj sie z dobrym stomatologiem, ja polecam enel med, jeszcze się nie zawiodłam ani razu i moje trudne przypadki zawsze reperowali zgodnie ze sztuką ;) Powodzenia! ;-)