Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladiator525

Poszukiwane mężatki zmęczone codziennością!

Polecane posty

Gość gladiator525

Temat kieruję do mężatek a także do kobiet zmęczonych codziennością. Jeśli chcesz przeżyć cudowne chwile, wyjechać ze mną na urlop, odpocząć, zrelaksować się, zaczerpnąć prawdziwego sexu? Zapraszam do korespondencji. Młody, przystojny,nadziany czeka

Gość gość
Na dzień dobry tracisz 100 na 100 możliwych punktów. Teraz musisz zacząć pracować nad zdobyciem nowych od zera. Młody, jeszcze przejdzie. Czy przystojny? Raczej zadufany. Nadziany? Chyba jak Azja na pal. Szkoda gadać. Może takie coś działa na małolaty z wiejskiej dyskoteki, ale nie na poważne kobiety.

Gość gość
Pokaż pałke gladiator

Gość gość
A Ty dojrzałą kobietą jesteś? Pytam gościa z 7.53, choć nie gladiator jestem i szanse na poznanie tu normalnej kobiety mam dużo mniejsze

Gość gość
Autorze, przyznaj się, że dopiero co opuściłeś Zakład Karny po kilkuletniej odsiadce. Jesteś wyposzczony i szukasz jakiejś naiwnej desperatki, która zgodzi się uprawiać z tobą seks.

Gość gladiator525
Mam niespełna 28 lat. Mam kilka firm za granicą i niestety brakuje mi czasu na poważny związek. Może znajdę tutaj taką Panią którą oderwę od codzienności, pokażę trochę innego świata. Drogie Panie proszę nie zrozumieć mnie źle. Nie szpanuje niczym lecz tylko zwyczajnie was pytam

Gość gość
Niespełna to ty rozumu masz.. Kilka firm i na kafe siedzisz