Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorato o której wrócisz z pracy

Polecane posty

Gość gość

ja koło 13, chciałbym być i zdjąć ci szpilki.

Gość gość
Teraz mam przerwę na kawę. Wracam po 16 więc przed 17 będę w domu. Chyba że będę musiała zostać dłużej w pracy. Tylko w czasie przerw ''kawowych'' mam możliwość coś napisać. Potem po 17 nie mam już możliwości, bo zajmuję się domem i rodziną. Potem dopiero późnym wieczorem jestem przed komputerem, chyba że z mężem wcześniej idziemy do łóżka ;)

Gość gość
Czym ta szmata wyzywająca ludzi zasłużyła na takie traktowanie jak księżniczka? Głupi jesteś i powierzchowny a ona to umie wykorzystać. Śmieć zawsze pozostanie śmieciem. Nie potrzebuję kogoś takiego w moim życiu. Żegnam.

Gość gość
żegnam cię też Krzysztofie,a czy zasługuje to nie wiem, życie pokaże kto na co zasługuje, ale zawsze jej osoba mnie kręciła, ale czy jest mi pisana czy jakaś inna a może samotnością, zobaczymy

Gość gość
Po pierwsze to nie jestem żadnym Krzysztofem. Jestem kobietą. Chcesz czy nie, dla mnie na zawsze już pozostaniesz śmieciem. I jak tylko trafi mi się jeszcze dobra okazja do zemsty, zrobię to z wielką przyjemnością.

Gość gość
to nie wiem kim jesteś,ja tobie nic nie zrobiłem

Gość gość
za co chcesz się mścić

Gość gość
Za to że odrzuciłeś mnie, kiedy cię najbardziej potrzebowałam. A wybrałeś tą, dla której jesteś tak potrzebny jak piąte koło u wozu tylko dlatego że powiedziała że cię kocha. Ja też cię kocham. I potrzebuję. Czy to jest mniej ważne od jej wyznań? Niech przeleje swoje uczucia na inną osobę zamiast głupio walczyć, obrażając. Nowych doświadczeń jej przybędzie.