Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W niedziele babcia uderzyla wnuczkę mimo iz dziecko nigdy nie zostało uderzone

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić? Wnuczka widocznie jej nienawidzi ale sama nie wiem za co, ale jak babcia poprosiła aby się z nia przywitała to mała ją opluła (ma charakter i jest bardzo zindywidualizowana) a babcia ja szarpnela za ramie i wsciekle dała klapsa! Aż mała się popłakała była w szoku nikt nigdy jej nie uderzył, NIGDY, zabrałam ja od razu od niej, wyszarpalam jej ciuszki które trzymała teściowa i wyszłam od razu bez słowa od niej. Maz mowi ze przesadzam ja kazalam jej zniknac z naszego zycia. Nie widze mozliwosci aby KIEDYKOLWIEK nasza corka spotkala jeszcze swoja babcie i nie pozwole na to.

Gość gośćj
Szacun dla babci. Co za matka pozwala dziecku pluć i nie szanować starszych osób. Klaps się należał. Powinnaś na kolanach teściową przepraszać ze to co zrobiło Twoje rozwydrzone dziecko, a nie ją potępiać. Wychowuj tak dziecko dalej a za parę lat sama dostaniesz od córeczki po ryju.

Gość gość
Lepiej, by teraz babcia ustawiła twojego bachora, niż by, za dorosłości, miał ustawiać ją jakiś umięśniony gach. "Ma charakterek", dobre sobie, tak mówi matka na ewidentne przewinienie gówniarza? Zniszczyłaś ją.

Gość gość
To już było. Swoją drogą, taka gowniara dostałaby ode mnie porządne lanie i szlaban. Nieważne czy lubi babcię, czy nie. Absolutnie nie miała prawa jej opluć. Ciężko powiedzieć "dzień dobry "?? Niewychowana smarkula z pieprznieta mamusia. Albo też bym ja oplula, w odwecie.:D

Gość gość
No chyba zartujecie! UDERZYLA dziecko, gdyby mnie tam nie bylo jaka mam pewnosc ze by nie zakatowala?! Tak to sie zaczyna nie mam zamiaru jej przeprosic i zerwe z nia kontakty, jak maz chce niech sam trzyma ale ja nie pozwole jej na kontakty z wnuczka.

Gość gość
Nie babcią nie powinna jej uderzyć ona powinna ją peflrfidnie opluć. I to tak chamsko by jej się charakterek z dzikim rykiem utemperował.

Gość gość
To jest DZIECKO 6 lat! To tesciowa jest starsza powinna dac przyklad!

Gość gość
Znowu to debile prowo o opluciu babci / tesciowej

Gość gość
Gdyby to na mnie trafiło to ta mała gowniara od razu dostała by strzał. Co za nie wychowane dziecko. A ty jeszcze bardziej nie normalna skoro jej na to pozwalsz..

Gość gość
Prowo redaktorki z dużego portalu. Potem będą z psychologiem analizować wasze reakcje.

Gość gość
Widac w Polsce ciagle bija dzieci...te odpowiedzi sa obrzydliwe!

Gość gość
Czyli dziecko może pluć i bic dorosłych, bo jest dzieckiem????? Kretynka,a nie matka. Obyś dostała kiedyś od córki w pysk, bo jej czegoś nie chcesz kupić . Może dotrze. I mam nadzieję, że kiedyś ktoś jej odda,najlepiej inne dziecko,silniejsze i bardziej rezolutne. A matka tego dziecka ci powie, że.... to tylko dziecko,więc o co ci chodzi.

Gość gość
Juz to prowo pisałaś !!!!!!!!!!

Gość gość
0/10 A matka takiego dziecka, to debil.Dziecko niewychowane i powinno dostać klapsa za każdym razem jak pokazuje pazurki.

Gość gość
To widzicie teraz jak nami manipulują, osrać ta kafeterie.Ja mówię pas, marnowanie czasu i nabijanie kasy nierobom.

Gość gość
Babcia niema prawa uderzyc wnuczke,wnuczka niema prawa pluc na babcie tyle w temacie.

Gość gość
po samym tytule sie zorientowalam ze to prowo, ale jak przeczytalam ze ,,mala jest bardzo zindywidualizowana" to juz bylam pewna ze juz to bylo

Gość gość
Jeśli ty nie wychowasz córki to wychowa ją sobie otoczenie, tyle, że własnymi metodami, tzn. nikt nie bedzie jej tlumaczyl, ze ma np. nie pluc swoją obleśną sliną ze swojej cuchnącej gęby tylko od razu dostanie wp*****l a im będzie starsza tym mniej będzie jej uchodziło na sucho, jak będzie miec 15 czy 16 i będzie stosować przemoc wobec innych to inni nie omieszkają po prostu zadzwonic po policję i narobić jej problemów (słabsi) albo ją skatować (silniejsi). Indywidualność można sobie okazywać poprzez hobby, ubiór, styl itd. ale zasady kultury obowiązują te same dla wszystkich.

Gość gość
Tylko nie posrajcie się, to provo 0/20

Gość gość
zero na sto na to prowo