Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki drogie to nieprawda ze wyglądacie kilkanaście lat młodziej

Polecane posty

Gość gość

Jak ma się 40 kilka lat czy nawet 30 kilka, to nie ma szans żeby wyglądać jak nastolatka czy dwudziestka. I to nie chodzi o zmarszczki, czy brak fałdek na brzuchu. Tu chodzi o to, że wyostrzają się rysy twarzy. Popatzrcie na 20tki - one z reguły mają pucułkowate buzie. Kobieta dojrzała już nie. Jest inna cera, już nie taka brzoskwiniowa, nawet jeśli ładna, bezp rzebarwień, znamion, wyprysków, obwisów czy zmarszczek. Mimo wszystko - marszczki mimiczne już sie robią. Zmienia sie też figura - pomimo ćwiczeń i morderczej diety. Kobieta dojrzała może mieć idealną figurę, ale nie chłopięcą figurę nastolatki. Na pewno większość z Was wygląda młodo, poniżej swojego wieku, a le młodziej o 5 - 6 lat, a nie o kilkanaście :-).

Gość gość
Popatrz na siebie zmarszczek pewnie ci nie brakuje a co do figury facetom po 40 rosną sadła i idealnego mieć nie bedą robia się zakolaitd

Gość gość
Mnie zawsze wszyscy odmładzali o bardzo dużo lat. Nigdy nie miałam pucołowatej buzi, mam cechy, które teoretycznie powinny postarzać, czyli trochę wiszące policzki, dołki pod oczami, za długi nos.

Gość gość
A ja mam 30 lat i czuje się i wyglądam świetnie! Trenuje od lat, zmarszek-brak, zdrowa dieta na porządku dziennym, ogółem nie narzekam :D Trzeba coś z siebie wykrzesać żeby się nie przejmować!

Gość gość
No ale to chyba normalne i podejrzewam że żadna 30 40 nie chce wyglądać jak nastka czy 20.chyba że ma coś nie tak z głową. 30 40 50 chce wyglądać pięknie i być zadbaną ale nie jak nastka. A juz tymbardziej nie chce chłopcych kształtów nastolatki tylko swoje kobiece. A zaniedbana brzydka gruba czy jaka tam jeszcze to bedzie i nastka i 20 i 30 i 40 i 50. Kwestia genów urody i dbania o siebie.

Gość gość
ja trenuje i co nic wyglądam jak wyglądam nic sie nie zmienia oprócz zmarszczek jestem facetem'''

Gość gość
Moją 34-letnią córkę pytają o dowód jak kupuje alkohol. I to prawie zawsze.

Gość gość
Zawsze zależy do kogo się porównuje, moim zdaniem tylko Azjaci nie wyglądają na swoj wiek.

Gość gość
ja mam twarz jak księżyc w pełni pooraną już trochę niestety młodniał nie będe ale potrenuje chyba zawsze to cos/

Gość gość
"Kobieta dojrzała może mieć idealną figurę, ale nie chłopięcą figurę nastolatki. " X A ktoś twierdził, że wygląda jak nastolatka. Chłopięce figury to już nie mają co poniektore gimnazjalistki. Niektóre koleżanki mojej córki mają większe biodra i biust, niż ja w wieku 40+ więc naprawdę nie wiem o jakiej chłopięce figurze piszesz.

Gość gość
Moją ponad 30 letnią znajomą policjantki przy kontroli wzięły za niepełnoletnią. Byłam osobiście przy tej sytuacji. Panie miały niezłe miny jak zobaczyły że to 33 latka :). A w restauracji kelner podal talerz mówiąc danie dla dziewczynki ;) Ona tylko uśmiecha się na takie sytuacje.

Gość gość
Wyglądac młodo to nie znaczy wyglądać młodziej o kilkanaście lat. Uświadomcie to sobie wreszcie

Gość gość
Ale masz ból d**y. Uświadom sobie wreszcie, że nikogo nie interesuje co tam sobie myślis.

Gość gość
Ja Was chronię przed rozczarowaniem i śmiesznoscią

Gość gość
chroń przy okazji siebie nieudaczniku'

Gość gość
Czy wy naprawde wszystkie uważacie że wyglądacie młodo?

Gość gość
Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo masz duże problemy.

Gość gość
szkoda ze Na ulicach tego nie widać. Pewnie macie takie pyzate ryje jak dzieci i wyglądaćie jak szare myszy