Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jajka owsiane

Polecane posty

Gość gość

Cześć, słyszałam, że w Warszawie Bracia Grotek sprzedają jajka owsiane, podobno opatentowane, o niesamowitej jakości. Czy próbowaliście może tych jajek i coś więcej możecie powiedzie? Akurat prowadzę BIO restaurację z mocno ekologicznym zacięciem, więc takich produktów, nowości poszukuję. Nie chcę jednak w ciemno nawiązywa współpracy.

Gość gość
Jestem doświadczonym trenerem personalnym i udzielam porad dietetycznych, często osobom z pierwszych stron gazet. Ostatnio testowałem jajka BIO od Braci Grotek i przyznam, że rewelacyjne. To pierwsze jajka, jakie jadłem, które nie miały niemiłego zapachu. W wartościach odżywczych, jak porównywałem tabele to zdecydowanie czołówka. Jeżeli zarabiasz i doceniasz przede wszystkim jakość i nieporównywalny z niczym innym smak to gorąco polecam. W kilku bardzo drogich restauracjach w Warszawie również te jajka spotkałem i sądzę, że zdominują lokalną gastronomię niedługo.

Gość gość
Ja jestem jednym z najbardziej znanych trenerow personalnych i uwazam, ze klamiecie.

Gość Gienek

Ja również byłem sceptycznie nastawiony dopóki z ciekawości sam nie kupiłem i muszę przyznać ze mają dość ciekawy smak te jajka.