Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorato a co poza wynoszeniem śmieci

Polecane posty

Gość gość
np.w taki dzień jak dziś

Gość gość
A co tak się wkradasz w jej łaski? Poprzednia kopnęła w cztery litery? Nie byłeś już jej potrzebny czy jak? Nie dziwi mnie to. Sama bym tak z chęcią zrobiła. Niestety mam takie poczucie, że jestem już skazana na to, żeby liczyć na ciebie :/ Chętnie bym zrezygnowała z takiego śmiecia, ale z racji tego, że nadal na ciebie liczę, zrezygnować z ciebie nie mogę i robię to już chyba tylko z czystej desperacji, bo zaczęłam cię nienawidzić po tym, co mi zrobiłeś. Nadal jednak na ciebie liczę i jeszcze wierzę w to, że nie jesteś złym człowiekiem. A jeżeli nic z tego nie wyjdzie, pozostaniesz już dla mnie śmieciem dożywotnio. Przyjmij to do wiadomości. Nie kryję się z tym i mogłabym ci to powiedzieć prosto w oczy. Poznałam cię już wystarczająco. Współczuję każdej twojej kobiecie, że się z kimś takim zadaje, bo jesteś niestabilny jak chorągiewka na wietrze. Desperatki i tyle i wzbudzają tylko moją litość. Masz kryzys wieku średniego i to widać. Każda, która ma godność i może przebierać w kandydatach, nie będzie się kogoś takiego trzymać zbyt długo, bo zaczynasz przekwitać narcyzie. Nie wiem, może jednak źle cię oceniam, ale dla mnie niczym nie zaimponowałeś do tej pory. Dlatego przyjmij te obelgi z wdzięcznością. E-a