Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karty Tarota odpowiem na jedno pytanie dla chętnych wróżby

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam imię pytanie może być bez daty urodzin . Stawiam karty nie wróże. Numerologii . :)

Gość gość
Beata, chciałam zapytać czy znajdę jeszcze swoją miłość w życiu ;D ;D ;D

Gość gość
Jadwiga czy kupie w tym roku mieszkanie czy widać poprawę finansów

Gość gość
Iza, czy obecny mężczyzna jest miłością mojego życia?

Gość gość
Beato. Karty Giermek Buław , 10 Buław i Wieża . Ogólnie jesteś bardzo ambitna , pracowita , przedsiębiorcza , masz swoje cele i cenisz swój rozwój osobisty i zawodowy . Czasem za Ambitna. Masz problem z znalezieniem odpowiedniego partnera . Musisz wziąć na luz karta Wieża wróży rozpad tego co było i przyjscie czegoś nowego , nowych zmian pod względem uczuciowym napewno poznasz mezczyzne z którym zwiążesz się na dłużej pan z pod znaku Strzelca . Okres Listopad .

Gość gość
Iza, źle sformułowane pytanie, powinno brzmieć - czy jestes JEGO miłością życia.

Gość gość
Jadwiga . Karta Rycerz Buław , Rycerz Kielichów i 10 Kielichów jest pan wytrwała już w swoich oczekiwaniach i parcie przez do przodu ze swoim realizacjami na pytanie czy będzie zakup wyskoczyła karta 10 kilelichow i jest jak najbardziej odpowiedz na tak . Jeśli chodzi i poprawę finansow tu musi pani jeszcze poczekać . W Marcu w nowym roku widzę że pani juz zacznie się rozglądać na okazałym zakupem . A finanse będę nie co z gorki ale są pani rade ma pani oparcie .

Gość gość
Jadwiga czyli tak super wróżb a wróżba

Gość gość
ola czy znajde milosc swojego zycia

Gość gość
Izo. Jesteś Młodą kobietą z Giermka Monet patrzysz na Świat z ciekawością w oczach . Ciekawa , masz poważne podejście do związków i życia z partnerem na poważnie i długo. Rycerz Mieczy on jest taki że trzeba z nim obchodzić się jak z jajkiem uważać co się do niego mówi by go nie urazić . Bo bardzo do siebie bierze pewne porażki jak i pokazywania mu co źle robi . Widzę że dogadujecie i mozecie stworzyć całkiem fajna parę . Ale wychodzi mi że nie na całe życie . Przed tobą inna miłość pisana.

Gość gość
Cecylia czy zdam egzamin 10 grudnia

Gość gość
Grzegorz, czy osoba z którą miałem jakiś czas temu bardzo dobry kontakt, spotkania, miłość itd. na chwilę obecną czuje coś do mnie? jak ogólnie u mnie z miłością? Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Kasia panna 1994r. czy mam jakiegos cichego adoratora? Jak postrzega mnie plec przeciwna? I ostatnie pyt dziwne...dotyczy zdolnosci telepatycznych. Mam wrazenie ze moje mysli i uczucia sa latwo odbierane i nic nie moge ukryc :/oraz ze moje mysli notorycznie wplywaja na rzeczywistosc dluga historia. O co z tym chodzi? Nie dam Ci pieniazkow ale moge cos zamowic dla Ciebie np jedzonko itp ;)

Gość gość
Katarzyna. Czy D. jest nadal mną zainteresowany? Dlaczego mnie unika?

Gość gość
Czy to koniec mojego mslzenstwa? Magda

Gość gość
Aga, panna 90 r,czy On sie ze mną ożeni,obecnie jestem w związku partnerskim.

Gość gość
Olu, karty Wiara , Krol Kilelichow i Rycerz Monet , poznasz wysokiego bruneta z pod Rycerza Monet mężczyzna w średnim młodym jeszcze wieku , oczy piwne lub brązowe , to poważny facet nie w głowie mu podboje ta karta jako mężczyznę najbardziej odpowiedni że wszystkich Rycerzy . Można na nim polegać , będzie pomocny ale ciężko może być z okazywaniem uczuć , ogólnie ciepłe kluchy ale potrafi być też bojowy :) poznasz go w pracy lub na imprezie gdzieś u znajomych . Możesz już go znać .

Gość gość
Mateusz 23 05 89 Chcialabym wiedziec kiedy bede w zwiazku badz zakocham sie

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź ;) wszystko się zgadza co do mojego opisu ;) mam nadzieję że z tym partnerem też się uda ;) Pozdrawiam Beata

Gość gość
Sylwia, czy poprawi sie moja sytuacja finansowa?

Gość gość
Iza dziękuję, to obchodzenie się z partnerem jak z jajkiem to bardzo trafne stwierdzenie. Tak właśnie jest. Czy jest możliwość, ze ten partner i inna miłość o ktorej mówią karty to ta sama osoba? On bardzo pracuje nad tym, żeby sie zmienić.

Gość gość
Iza, w jakich okolicznościach spotkam swojego potencjalnego partnera?

Gość gość
Pani Cecylio . Karta Umiarkowanie potrzeba cierpliwości , spokoju i panowania nad emocjami nie ma pani czym się martwić zda pani egzamin. Ogółem sukces , pozytywne zakończenie .

Gość gość
Grzegorzu , karta 9 buław , 8 Monet i 2 Kielichów . Widać że rzeczywiście połączyła was nić porozumienia , romansu i fascynacji . Teraz jest obecnie w zawieszeniu wasza relacja a jest nadzieja że będziecie razem . 2 Kielichów pokazuje że miłość jest między wami .

Gość gość
Kim jestem dla Michala ,Aneta.

Gość gość
Anna, co czuje do mnie Pawel, czy bedziemy razem

Gość gość
Kasiu , rozkład zrobiłam dla ciebie wyjątkowo większy bo odpowiadam tylko na jedno lub dwa pytania. Przeszłość w relacjach nie najlepiej tu i ciebie wygląda . Wielbiciela masz pokazał mi się pan Rycerz Mieczy w średnim wieku , atrakcyjny wyraziste rysy twarzy . Facet wiedzący czego chce . Przyszłość karty Świat , Rycerz Mieczy i 4 buław będziesz w związku z tym mężczyznom karty bocznie mi to potwierdzily . Nie wiem czy go znasz ale on blisko ciebie mi się pokazuje . Jeśli chodzi o teraźniejszość na chwilę obecną 9 kilelichow sprawiasz wrażenie dla mężczyzn nieco zalotnej :) ale o pozytywnych wibrcjach . I nie przeciętna kobieta . W rozkładzie wyszła mi Kapłanka , kobieta która ma rozwinięta intuicję , przeczucia wewnętrzne , często pokazuje wróżkę . Lub osobę która ma w tym kierunku uzdolnienia . I mogłaby się w tym spróbować realizować nawet i jako hobby . :) O to tyle ... Wystarczy podziękować ogólnie wyszło mi że powinnaś słuchać swojej intuicji i tych dwóch przeczyć .

Gość gość
Dominika 12.05.96 Adrian 29.09.91 Co czuje do mnie ?

Gość gość
Dziekuje Kochana ;* ciekawe kim jest ten rycerz hm. Mam sporo mezczyzn wokol siebie (kolegow). faktycznie ostatnio zachowuje sie tak zalotnie wiec strzal w 10.Moge prosic Cie o kontakt do siebie ?:)