Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki1102

Jakie jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Wiki1102

Ostatnią @ miałam 25 sierpnia następna @ się nie pojawiła lecz 3 dni po spodziewanej @ lekko plamilam 1 dzień nie było tak jak z miesiączka lecz jakby brązowe plamki. zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny 5 dni później następny i znowu jedna kreska od kilkunastu dni bolą mnie piersi są takie jakby pełniejsze ciągle jestem senna i zmeczona czuję się osłabiona często mam zgagi lecz delikatne do tego doszło bieganie do toalety siusiu i mdłości dzisiaj rano pojawiły się wymioty jutro idę do ginekologa ale nie mogę już wytrzymać czuję że coś w moim organizmie się dzieje i podejrzewam ciąże czy ginekolog jest już w stanie to potwierdzić? Dodam że zawsze miałam regularne @

Gość gość
Daj zdjecie pîzdy to ci zrobimy usg przez kafeterie debilko..

Gość Wiki1102
Wypraszam sobie takie komentarze jeśli nie chcesz pomóc doradzić cokolwiek to się nie wypowiadaj

Gość gość
Msm nadzieje ze nie jestes w ciazy, bo kretynki ktore nie potrafia napisac "miesiaczka" tylko @ nie powinny sie rozmnazac

Gość gość
No wyslij to zdjecie, skoro na kafeterii pytasz co sie dzieje w twojej macicy. Wez sie nie ****aj dziewczyno, mamy juz wystarczajaco duzo patologii bez wyksztalcenia w tym kraju..

Gość Wiki1102
Łatwo jest kogoś oceniać prawda? Spójrz na siebie i to czy ja napiszę okres miesiączka @ czy inaczej nie ma wpływu na to czy jestem kretynka idiotka I kim mnie jeszcze nazwiesz ale czego można się spodziewać w tych czasach mało jest normalnych ludzi którzy nie sieją chamstwem i nienawiścią do wszystkich

Gość gość
Jestes idiotka do kwadratu, bo pytasz na kafe czy jestes w ciazy...

Gość gość
Widzę że dyskusja z tobą nie ma sensu i nie masz innych zajęć niż obrażanie osób których nie znasz nie wiesz czy ktoś ma wykształcenie czy nie i czy ktoś jest kretynka idź znajdź sobie inne zajęcie a nie siedzisz i wypisujesz głupoty

Gość gość
Zrób test dzisiaj lub z porannego moczu, lec do apteki

Gość gość
Chciało Ci się rozkładać nogi i dać bez gumki, szmato to teraz się zamartwiaj ale nie tutaj.

Gość gość
Zaburzenia hormonalne :)

Gość gość
Nastepna niedouczona kürwa po podstawowce pyta na kafe co sie jej dzieje w p**dziè.. Dno dna

Gość gość
Autorko zrób test,skoro ostatni okres miałaś w sierpniu to teraz wyjdzie test wiarygodny.

Gość gość
Autorko nie przejmuj sie tymi komentarzami bo to sama patologia. Ja tez bylam w podobnej sytuacji chociaz nie mialam objawow ciazowych. Wlasnie skonczylam cykl ktory trwal 48dni ,, i wreszcie @ przyszla chociaz liczylam na cos innego. Zawsze mialam regular e cykle.Poprostu chyba cykl bezowulacyjny mialam. To sie zdarza nawet raz w roku. Moze zrob badanie krwi . Jesli jestes w ciazy to pewnie gin juz cos zobaczy. Powodzenia.

Gość Wiki1102
Dziękuje za miła odpowiedź