Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zamienić pracę w Żabce na pracę w McDonaldzie?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat. W żabce pracuje od miesiąca ale nie podoba mi się to. Płacą 8 zł/h odjąć każde manko, żywność po terminie itp. Miał być grafik a tymczasem o tym jak pracuje dowiaduje sie na dzień przed. Nigdy nie wiem kiedy bede mieć wolne, nie moge zaplanować np wizyty u lekarza u którego się lecze. Wkurzyłam sie i zaczęłam szukać innej pracy. Odezwali się z McDonalda i chcą mnie przyjąć. Jednak moje koleżanki z pracy odradzają mi. Że niby McD to zło, że tam trzeba sie narobić itd. Ale przynajmniej zarobie tyle co w Żabce a mam chociaż 3 dni wolnego. A w Żabce jak bedzie 1 dzien w tyg to cud. Co byście zrobili na moim miejscu? Żabka czy McD?

Gość gość
To jest dowód że nie żyje Pani w wolnym kraju, rządzonym przez złodziejów, bo jeśli Pani zarabia 8 zł w żabce to mcdonald powinni pani zapłacić połowę mniej żeby sie Pani roboty nauczyła.

najpierw odpowiedz sobie czy chcesz myć kible po januszach xD wiesz jak ludzie zachowują się w toaletach makdonalda? kible obszczane obs(rane xD nie chce cię zniechęcać ale weź to pod uwagę czy to ci nie przeszkadza a jak jdziesz pracowac do maka to jako świezynka na pewno będą ci kazal myc kible

Gość gość
Nie lepiej w Lidlu ? Reklamują się że dają 3 tyś. brutto na cały etat. I to sklep i to sklep. Są jeszcze sklepy z ciuchami na przykład. To tez chyba lepsze niż Żabka i MCD.

Gość gość
Mi nie zależy na tym żeby dużo zarabiać. Tysiak mi wystarczy. A szorowanie kibli mi nie przeszkadza bo jestem pedantka. Jestem ciekawa czy to prawda że w McD strącają z wypłaty za to że się za bardzo bułke czy frytki przypiecze? Bo tak mi gadała pracownica z Żabki żeby mnie zniechęcić. Wkurza mnie to że musze 3x w tyg wnosić towar na sklep. A rok temu byłam przykłuta do łóżka na 3 mies z powodu kręgosłupa. Ale potrzebuje troche zarobić żeby jakoś przeżyć. Czuje się nie doceniana w tej Żabce. A jak usłyszeli że chce odejść to nagle pochwały. Czuje sie jak frajerka. Tamte mają wolne kiedy chcą a ja musze zasuwać i cokolwiek bym nie zrobiła to dla tej jednej za mało.