Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko mnie to brzydzi

Polecane posty

Gość gość

Znajoma mojego męża ma obsesje tle psów . Niedawno urodziła syna . Na fb co chwile daje zdjęcia gdzie np noworodek spi w łóżeczku z 2 psami z tekstem "nasze kochane słoneczka " Za chwile zdjęcie jak psy liżą dziecko "dają buziaczka " . Poludniowa drzemka w łóżku oczywiście obok 2 psy . Tutaj na forum tez czytam teksy np "miałam dwa psy gdy zaszłam w ciążę. Miała się urodzić młodsza siostrzyczka, ludzka, dla moich psów" . Dzisiaj byłam na zakupach babka chodziła po sklepie z psem . Pracownik grzecznie poprosił kobietę żeby wyszła z psem na zew a ona z wielkim ryjem "Skoro dzieci mogą tu chodzić to ona z psem tez może"., Lubie psy ale traktowanie ich jak dzieci jest dla mnie dziwne i budzi jakiś niesmak .

Gość gość
Bardziej niepokoi wrzucanie zdjęć z każdej drzemki jakby kogokolwiek obchodziło to. Matki chyba naprawdę myślą że Inni ludzie zachwycają się ich dziećmi tak jak one same. Słabe to.

Gość gość
Ludziom się w głowie przewraca. Pies to nie człowiek. Ale jak dla mnie, to niech się nawet z tymi psami bzykają.

Gość gość
mi to nie pryesykadya, co prawda w sklepach pryz jedyeniu psw nie powinno być, ale traktowanie ich jak członków rodziny jest dla mnie normalne. Sama jako dziecko spałam w łóżku z ogromnym psem

Gość gość
Mnie to zupelnie nie brzydzi. Zwierze to żywe stworzenie, jesli jest pod nasza opieką, kochamy je . Jesli jestesmy miedzy ludzmi, dbajmy,zeby nikomu nie pzreszkadzalo, tak samo trzeba pilnowac swojego dziecka. Nie nalezy narzucac nikomu, kto tego nie chce, tak towarzystwa dziecka, jak i psa, ani zameczac opowiadaniami o jednym i drugim. Moje dzieci wyrastały z psem zdrowo i szczesliwie, ja zreszta tez.

Gość gość
Mnie też to odrzuca. Jak sobie pomyślę, że przed chwilą ten pies lizał się po dpuie albo jajkach i teraz daje dziecku "buziaczka", rzyg... Poza tym psy śmierdzą i mają pasożyty. Masakra!

Gość gość
Ty sie ciesz, ze w USA nie mieszkasz. Tam jest honorowany wszedzie tzw service dog, i mozna sie usprawiedliwic nie tylko jawna niepelnosprawnoscia, ale tez tym, ze pies jest dla ciebie wsparciem psychologicznym i nic ci nie zrobia. Mozesz z psem po sklepie lazic, po knajpie. Oby w PL to sie nie przyjelo.

Gość gość
Kto nie lubi psow, nie musi ich miec a tym bardziej wtracac sie do tych , co je mają.

Gość gość
Psia slina jest bardziej antyseptyczna niz myslisz :) Wszyscy ludzie myja rece po skorzystaniu z ubikacji ? A ludzie to nie smierdza i nie maja pasozytów ? No prosze cie..

Gość marawstala
Zdjęcia zwierzakow lubię oglądać,dzieci niekoniecznie : )

Gość gość
Koty to sa dopiero obrzydliwe, lazi to wszedzie, najpierw w kuwecie zalatwia sie, a potem po kuchni roznosi te bakterie na lapach, po blacie roboczym itd. Kiedys bylam u kolezanki z kotem, siedzimy przy kawie, a ta mu centralnie ze swojego talerzyka ciastko daje. Myslalam, ze rzygne. Dobrze, ze tylko kawe pilam. Wiecej tam nie poszlam. Bleee

Gość gość
Dzieci też są obrzydliwe, śmierdzą i mają pasożyty. Do tego drą ryje prawie cały czas.

Gość gość
Pies lizał sobie d.... a później dziecko bleeeeee

Gość gość
Tak tak piesek spi z dzieckiem a jak pogryzie to rodzice wielce zdziwieni . Nigdy psa nie traktuje sie jak człowieka . On ma wiedzieć gdzie jego miejsce .

Gość gość
Mnie tez brzydzi. Lubie zwierzeta, nie wybrazam sobie zeby im zrobic krzywde, sa czlonkami rodziny ale rownoczesnie uwazam ze w domu musza znac swoje miesce. Stawianie ich na rowni z dziecmi czy innymi, ludzkimi czlonkami rodziny jest perwersja.

Gość gość
ALbo psy an placu zabaw. Zawsze prosze o wyjcie z psem za ogrodzenie i jest wielkie darcie ryja . Jakby nie rozumiały ze plac zabaw jest dla dzieci a nie psów .

Gość gość
Fuj :/ myją przynajmniej łapy tych psów? Chodzą te psy po osikanych trawach przez inne zwierzęta i meneli, po charchach jakichś oblechow, wachaja szczochy innych psów i je liżą. Fuj. A mam w domu psa! Ze względu na dziecko, które często dłońmi dotyka podłogi po każdym spacerze myje mu łapy.

Gość gość
Pies to nie człowiek. Mnie najbardziej wkurza, jak pies jest bez smyczy, a właściciel z usmiechem oznajmia, że on nie gryzie. Jasne człowieku, ciebie nie gryzie.. Ciebie...

Gość gość
Mój kot jest czystszy niż niejeden człowiek.

Gość gość
Albo kapanie w wanience niemowlaka i psa . Jak widzę takie zdjęcia bleeee

Gość gość
Wlasnie pies ktory jest stale na smyczy staje sie niebezpieczny, 2 psy bez smyczy obwachaja sie i ida dalej A na smyczy czuje sie zagrozony i treaguje atakiem. tak samo [psy lancuchjhowe. Poza tym nie wina psow tylko durnych wlascicieli.

Gość gość
Ale kogo interesuja twoje obsesje ? :D To ty masz problem ! :P

Gość gość
Nie zapraszam do domu ludzi, ktorzy nie lubia psów. Tak sie sklada, ze tych ludzi tez nie lubie. I nie mamy problemow, ani oni, ani ja, ani psy :):)

Gość gość
Hmmm ciekawe czy do kapania niemowlaka z psem używają płynu dla dzieci czy psów ..

Gość gość
A mnie brzydzą dzieci. I co mam zrobić? No nic nie zrobię :-D Tak samo jak nie zrobicie nic z tym, że ktoś lubi psy czy inne zwierzęta i że traktuje je jak ludzi.