Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piekarnia

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam pytanie dotyczące piekarni.Czy u Was też tak jest, że z całej załogi sklepu na piekarnie chodzą te same osoby? Ja pracuje w w tej firmie 10 lat i u nas jest tak że na piekarnie chodzi 6 tych samych osób.Dlaczego? Ponieważ część się nie nadaje,a dla innej części osób jest tam za ciężko.Wiadomo że oprócz odpieku u nas piekarnia musi spapować sklep i iść do non foodu( wykładać ,układać) a jak się uda to i sklep umyć.MASAKRA.A co ciekawe prawie wszyscy pracują na cały etat.Dziwią się że ludzi do pracy nie ma.Ja postanowiłam że do końca roku...i najwyższy czas na zmianę,Ponieważ tyrać za takie same pieniądze co pachnące koleżanki na kasie to przesada.

Gość gość
My mamy obok pieczywko Z AK Otrębusy i jest najlepsze <3 świetny wybór , każdy znajdzie coś dla siebie i ceny dobre jak ja takie świetne wyroby :) POLECAM!

Gość MARCIIIIIINEK

Ooo również kupuje pieczywo od AK Otrębusy i zgadzam się z Tobą w stu procentach 

Gość Ratek

Pyszne wypieki i super miłą obsługę znajdziesz w piekarni Rąba 🙂 Co dzień tam zaglądam po świeżutkie pączki 

Gość Oli

Super wypieki w AK Otrębusy. Zawsze smacznie i pysznie. POLECAM!

Gość Marta

Najlepsze pieczywo można kupić z piekarni Otrębusy. Do tego świetne wyroby cukiernicze 😉