Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze oznaki ciazy.

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny :) trafiłam dzisiaj na Wasze forum ponieważ szukam odpowiedzi, wskazówki. A od czytania podobnych sytuacji, choć nie zawsze identycznych mam mętlik w głowie. Wiec tak. Według aplikacji moja owulacja powinna wypaść 10.10.2018 r. Jednak ból owulacyjny poczułam dzien później - tj. 11.10. Wtedy kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. 13.10 gdy wieczorem zdejmowałem biustonosz zaczęły bolec mnie piersi, a dokładnie sutki. Myślałam ze może to wina stanika. Ale sytuacja trwa do dzisiaj. Do tego mam bóle w podbrzuszu, które są podobne do tych przed miesiączka, ale są mniej bolesne. Dzisiaj zaczęły mnie do tego bardzo bolec nogi, czego nigdy nie miałam. Ale próbuje sobie wytłumaczyć tym, ze praktycznie cały dzien przesiedzialam na uczelni. Wiec moje pytanie jest takie - czy mogą to być wczesne objawy ciąży? I czy któraś z Was tak miała? Dziękuje za odpowiedz i z góry przepraszam jeśli pomyliłam miejsce, gdzie powinnam dodać taki post. :)

Gość gość
Można się popluć ze śmiechu.

Gość gość
Zachciało się jebać kurwie bez gumki to niech teraz płacze po nocach, że bachor będzie, trzeba mysleć wcześniej a nie bezmyślnie nogi rozkładać przed ślubem.

Gość gość
W sobotę tydzień temu byłem na złocie i uprawialiśmy seks. Nie będę wdawał się w szczegóły, ale zgodnie z kalendarzem powinienem mieć okres, który nie przeszkadza mi, a krew wcale nie jest. To dla grafiki. Tak więc rozmawiamy o seksie i zrobiłem ją w środku seksu, ponieważ wiem, że ona lubi. No cóż, jej wyzwamam Włożyłem język do środka, nagle poczułem coś, jakbym nie myślał o tym, połknąłem to i robię to trochę dalej. Potem wsadziłem mojego k****a i uprawialiśmy seks od tak dawna. Cóż, dzisiaj Grosz wrócił z lekarzem, pytam, co się stało, a ona mówi mi, że była w ciąży przez 2 miesiące i że lekarz powiedział jej, że ma problem ... Teraz mam problem, bo jestem prawie pewnie zjadłem własne dziecko :(

Gość Lilkaxo97
To nie mogą być pierwsze objawy ciąży, bo te pojawiają sie dopiero po zagnieżdżeniu zarodka, czyli ok tydzień półtora po stosunku

Gość gość
Tak mialam, kilka dni po wspolzuciu bolal mnie brzuch jakna okres. Jakis tydzien moze 10 dni. Tylko ja wiedzialam ze to to! Zawsze czuje instynktownie. Nawet przy wpadce, w zasadzie wpadce ktorej byc niepowinno, technicznie niemozliwe - a jednak. Dwa tyg wmawialam sobie ze to grypa, w piatym tyg zrobiam test. Jednak na bol piersi jest stanowczo zbyt wczesnie

Gość gość
Akurat tu nikt by nie płakał. Wiec takie komentarze sobie darujcie. Myśleliśmy o dziecku wcześniej. Ślub - papierek nic nie zmienia.

Gość gość
2 dni po stosunku objawy ciąży :D?? Śmiech na sali

Gość gość
Niedługo mdłości będziecie mieć zaraz po seksie i to będzie dla was już objaw ciąży.