Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłaś mnie na zawsze

Polecane posty

Gość gość

Odszedłem w cień żebyś mnie nie widziała, czuję że jak wyjdę z ciemnego zaułku, będziesz tam sama stała, ja przejdę obok Ciebie i nawet nie spojrzę się na twoją twarz, wtedy poczujesz że moja obojętność to twoja sprawka, więc płacz sobie płacz twoje odejście do niego była jak czarna strzała nie amora a diabła, a twoje wróżby rzucone we mnie bym po tym wszystkim wrócił, wrócą do ciebie jak boomerang z odwrotnym skutkiem, wiec zostaw magie bo jesteś w tym słaba. Do serca sobie te słowa weźmiesz kiedy Anielska poczta doręczy ci to w czasie snu a kiedy obudzisz się, już nie będę przy tobie ......

Gość gość
Serio, któraś rzucała w ciebie wróżbami? :D

Gość gość
mam nadzieję że po tym co tu napisałem jutro zapomnę bo mój Anioł Stróż już się wnerwił że musi mnie chronić przed czyms co powinno odbyć się naturalnie

Gość gość
Współczuję bo cierpisz, widać że się nie pogodziles z jej odejściem. Oby Ci kiedyś minęło. Teraz przemawia przez Ciebie zazdrość, co jest normą.

Gość gość
nie jestem zazdrosny a zły bardziej na siebie że w to wszedłem bo zapominając zazdrość już u mnie nie działa. Działaja inne emocje, słośc że codzienność przez takie coś bywa jeszcze trudniejsza

Gość gość
Kiedyś siedziałam w fotelu u dentystki. W radio słuchacze dzwonili do jakiegoś wróża. Nagle, słyszę jak kobietę która przedstawia się moim imieniem i opowiada o sytuacji, którą tu na forum przypisują mnie. To przykład, jak internet zbiera nasze dane, a jak ktoś nam źle życzy to sie pod nas podszywa. Nie wierz temu co słyszysz w mediach.

Gość gość
Czy jak spotykała się z Tobą to wiedziałeś ze kogoś ma czy najpierw była z Tobą i zerwała?

Gość gość
Nie stoję w ciemnych zaułkach, przykro mi że muszę cię znowu rozczarować :p

Gość gość
kafetria to magiczne forum złamanych serc, nie tylko dla kobiet każda istota kocha i chce być kochana. Jedni jeszcze kochaja a inni jutro beda mieli swój epizod zrywania. jutro kilka istnień straci swoja miłość życia by inni mogli spotkać swoja miłość życia. Tak działa miłość

Gość gość
Tego nie jestem w stu procentach pewnien czy już wróciła do byłego jak jeszcze ze mna była. Ale jej odejscie z dnia na dzień daje jednoznaczną odpowiedz że już poscieliła sobie nowe łóżko szkoda że na chwile bo potem chciała znowu czegoś ode mnie.

Gość gość
co za farmazony ,jeden wielki bełkot

Gość gość
Jak dla mnie coś w tym jest. Chciałabym poznać osobiście autora

Gość gość
wybacz...to nie tak miało być, ale wyszło jak zawsze do du....

Gość gość
Z d**y to zazwyczaj wychodzi :classic_cool:

Gość gość
Jan Paweł II mówił że trzeba wybaczać, ja wybaczylem raz a teraz cierpię podwójnie. 2 raz wybacze nie dlatego że jeszcze kocham a dlatego żebym nie nosił w sobie nienawiści bo z nieodwazemnionej miłości wylecze się a złość można nosić do końca życia a to by mnie zabiło

Gość gośćSylwias
A ja rozumiem autora ,choć jakoś głupkowato pisze .Na mnie tez pewni ludzie rzucali jakieś czary ,uroki ,klątwy ,jedna taka R nawet łaziła do salonu wróżek i tam jej zanosiła info na mój temat ,nawet dała jej mój numer,potem ta wróżka przysyłała mi idiotyczne esemesy ,to było chore!!!Nie znoszę czegoś takiego!!!

Gość gość
Haha sylwja i jej problemy.

Gość gość
Autorze czy ty uczeszczales do szkoly specjalnej bo twoje bledy sa straszne :o

Gość gość
No a jesli uczeszczal to co? Nie moze pisac bo robi bledy?

Gość gość
Chyba ma slownik w tel ? :o

Gość gość
Nie jestem slaba :P Lepiej bonc grzeczny :P

Gość gość
Straciłam? To SUPER, czy będę miała w końcu spokój???

Gość gość
to prawda, że z nieszczęśliwej miłości można się wyleczyć, ale złość czasami siedzi latami i niszczy życie.

Gość gość
Napiszę mi ktoś jak zaakceptować samotność??autor

Gość gość
Czemu chcesz akceptowac samotnosc? Zmien siebie albo polub swoje wybory ;) m

Gość gość
Zyj nadzieja a w miedzyczasie znajdz hobby. Obracaj sie wsrod ludzi i szczerze ich kochaj. Spojrz na swiat przez rozowe okulary. Jako ze jestes mezczyzna radzilabym tez wejscie w uklad FF. Mialbys towarzystwo,namiastke bliskosci i seks -do czasu znalezienia tej jedynej.

Gość gość
Ja np jestem w takim ukladzie i jest mi dobrze,mam namiastke bliskosci,seks,jesli kiedys zdarzy sie przygoda z kims innym to nie mam wyrzutow sumienia,wszystkie ograniczenia zwiazane ze zwiazkiem odchodza,nie martwie sie o niego,nie tesknie... Dobrze sie traktujemy.Powiedzmy ze moje potrzeby sa zaspokojone. :) lepsze to niz zwiazek na sile czy przygody jednonocne.Wazne zeby poszukac kogos kto pociaga Cie tylko troche bo inaczej mozna sie zakochac.

Gość gość
jestescie wszyscy p******i

Gość gość
gość dziś - w układzie, który opisujesz tj. "friends with benefits"- prędzej czy później i tak się zakochasz.