Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 6 zł netto za sprzątanie to ok? Chodzi o godzinę

Polecane posty

Gość gość

Kobieta nie ma pracy, a chciałabym jej pomóc.

Gość gość
To duzo za malo, to jest ciezka praca. W biurowcach firmy placa po 35 i wiecej.

Gość gość
Oczywiście że nie. Przecież to poniżej minimalnej stawki! Ja pierdziele, cebulę jej dorzuc

Gość gość
Autorko, czy Ty nie masz za grosz honoru? Pomyśl czy sama chciałabyś sprzątać komuś chałupę za 6zł. Jak chcesz tej osobie pomoc to idź do klepu i kup jej chleb, masło, wędlinę, sera żółtego, kilka jogurtów, 1kg schabu, kurczaka, ogórki, pomidory i śmietanę. Wtedy tej osobie pomożesz i nie zadawaj głupich pytań, bo pewnie więcej niż 6 z to wrzucasz księdzu co niedzielę na tacę.

Gość gość
nie obraź sie ale taka stawka to niewolnictwo. Oczywiścia nie wiem z jakiego rejonu jestes i jaki tam macie średnią wynagrodzenia . ja pochodze z polskiej Ukriny czyli południa podkarpacia i nawet u nas są lepsze stawki. Jeśli mówisz że to Twoja przyjaciółka i chcesz jej pomóc to nawet nie proponuj jej takiej stawki . Tonacy brzytwysię chwyta ale po czasie ona poczuje się oszukana przez ciebie i znienawidzi Cie .

Gość gość
Może autorka nie słyszała o tym że jest obecnie wprowadzona minimalna stawka godzinowa i płacąc 6 zł łamie prawo? Boze, jaki żyd i cebularz z autorki. Mnie by było wstyd tyle komuś proponować.

Gość gość
Płacę 60 zł Pani, która przychodzi co sobotę do mnie sprzątać. Zajmuje jej to około 2 godzin.

Gość gość
o i taka stawka nawt mi się podoba chętnie podjąłbym z panią współprace. No cóż jak to u nas mówią "Za pieniądze to i ksiądz się modli"

Gość gość
o i taka stawka nawet mi się podoba chętnie podjąłbym z panią współprace. No cóż jak to u nas mówią "Za pieniądze to i ksiądz się modli"